מי אמרה

אבא גאה

New member
למה למי את קוראת ערס?

יא זבל... איי,
הרגת אותי צחוק אני מרגיש בבית ידעתי שיש משהו שאני מתגעגע אליו בהתחלה חשבתי זה פאלפל או שווארמה, אבל, פףףףף זה היה לחברה מהשכונה.
ע-נ-ק.

אבא גאה

New member
והכוונה כמובן

לזבל עופות.
וכבר הספקתי לנצח אותו פעמיים, ככה בשביל הגעגועים.

tookmy

New member
פתאום קלטתי

שכינית אותי בשם לא נאה- "זבל עופות"
יה עכברוש ביצות שכמותך סססססאמק, ת'בא לריב איתי יענו? ת'זהר מ'ני, אני יש לי גב בד' צפון אני יקרא לבבר וז'קי ואז נראה אותך גבר ליתפלצף עליי ככה

אבא גאה

New member
../images/Emo6.gif שם לא נאה?

תגידי לי יא מגעילולה, איפה גדלת? ברמת אביב ג? מה זה הדיבור הצח הזה עלייך? את מנסה להתעווז עלי? יא כונפה. ומי אלו החברים של'ך בד' צפון? אני אוכל אותם לא.בוקר ולא מוסיף מלח ועוד יש לי מקום לקובאנה.

tookmy

New member
למדת

לדבר, יא מכוער? למה מי מפחד מהביסים שלך יא אבו ארבע עוור שנתקע בעמודים? חכה נראה אותך גיבור ליד ז'קי יא מסטול, על מי אתה עושה אוונטות. לך לך תכאווד וחפש מי ינענע אותך.

אבא גאה

New member
יאאלה יאאלה

תפסת תחת יא מסריחה מהלחי? ינעל ראב ראבק יא שקופה. למה מי זה זאקי? תשאלי אותו אם הוא מכיר אותי אני מבטיח לך שהוא חטף ממני כמה כאפות בכלא.

tookmy

New member
מאמי

למה מי ז'קי שישימו אותו בקלבוש, אה? מתי היו באים המאנאייקים היו משטנקרים לו שהזינזנה מגיעה היה מתנקה מהשטח. איך הבאתי לך אותה בהפוכה, אה? למי קראת מסריחה יא מלעון? אם יש לך אומץ תבוא פה לשכונה ותראה מה יהיה לך , וואה עליך אם לא.

אני מסתלבטת רק באנגלית...

הסתלבטות באנגלית היא הרבה יותר פשוטה. אחרי כל הברה וחצי מכניסים את המילה fuck באחת מהטיותיה והרי לך ערס אמריקאי מצוי... הייתי נותנת לך דוגמה אבל מלך הדוגמאות שלי לא נמצא כרגע בבית...

tookmy

New member
וואללה

מדברת יותר מהגובה שלה. חופשי ניכנס באימאימאימא שלה.

tookmy

New member
חכה חכה

אני אקרע אותך (
פחחחחחח.... עוד לא נולד הבנאדם שלא קרע אותי בשש בש)

אבא גאה

New member
../images/Emo11.gif הנה מצאתי את המאטש שלי

כי עוד לא נולד הבן-אדם שעוד לא קרע אותי בשש בש
נראה לי שיקח לך שעתיים רק לנסות ולהזכיר לי מה זה בכלל שש בש ומה החוקים. אז מה? בסוף שנינו רק רוח וצלצולים ועושים עוונטות? אז מה? ניכנס בדרורית בכל זאת?

tookmy

New member
יקח

לי שעתיים להזכיר לך? אני אטרך שמישהו יסביר לי בפעם המיליון לפני זה. אבל בל קשר לשש-בש אנחנו יכולים להיכנס בדרורית ולקרוע לה את הצורה
אם לא במכות לפחות בקללות.

tookmy

New member
האמת נראה לי

הבריזה מהפחד המלעונה. חכי נתפוס אותך חכי...

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

פוחדת? moi? אין מצב כזה. אני רק מחכה שהשירשור ייעלם...

למעלה