מי אמור לנתח לי?

ה י ל ו ש

New member
מי אמור לנתח לי?

אז זאת הילוש ופרסמו את כתב ידי אבל עדיין לא קיבלתי את הניתוח אז אם אפשר לנתח לי כמה שיותר מהר.. תודה תודה ושוב תודה! הילה

shonshon5

New member
תראי - היום יום רביעי, אז יוצא.. ../images/Emo8.gif

שלפי לוח התורנויות אריק הוא מנתח תורן. ברם אולם - אם העניין הוא דחוף, ויש לך קשרים טובים במח´ כירורגיה, אפשר לסדר קיצור תור. או להזמין מנתח אחר. שפנוי כרגע. וזה כנראה, אני. לא שאני גרפולוג - ממש לא. לפחות לא מהאסכולה המקובלת. אני בקטע של הגרפולוגיה האינטואיטיבית. אז למרות שכתבת מעט מאד, ולמרות שאת עדיין ינוקא, אנסה להוציא מזה משהו: את אוהבת את הבית, למרות שיש ממך ציפיות שאולי הן יומרניות מדי, ואת נמצאת במרדף להשביע את רצון ההורים/המשפחה הקרובה. את חברותית, ומשדרת חינניות ועליצות, אלא שבתוך תוכך את חשה שאין לך מספיק בטחון. את אוהבת (בעצם - מי לא?) לקבל חיזוקים ותשבחות. זה עושה לך טוב. בלימודים - אני חושש שאת לא בעשירון העליון. אני מהמר שאת כוססת ציפורניים. בסך הכל, אני סבור שביסודך את נפש רגישה, מודעת לסביבה ולעצמך, יודעת מה את רוצה (יחסית לגילך..) אך מתקשה למצוא את הכיוון הנכון והאנרגיות הדרושות על מנת לממש רצונות אלו שלך. זהו. הניתוח הסתיים... איך היה? אבי

astral tal

New member
אבי אתה כותב שירים ?

אתה בונה את ההודעות שלך כמו שירים

shonshon5

New member
אילוז´... נגעת בנקודה רגישה.. ../images/Emo122.gif

אני לא כותב שירים. ממש ממש לא. בקושי צ´קים. אלא מאי? שבימים אלו ממש נקלעתי לסיטואציה בה נתבקשתי לחוות דעתי על אסופת שירים שכתבה עלמה צעירה ואיכותית ביותר. ואת זה אני כן עושה, ובמקרה הזה גם בכיף גדול, למרות שזה מחייב אותי לצאת ממצב הצבירה הרחפני משהו, ולהתרכז בשירים מאד אישיים, אינטימיים ויפים. בעיקר משום שהעלמה ניחנה בחוש נדיר שמאפשר לה לבטא המון במעט מילים ובמשפטים קצרים. אותי תכונה זו שובה. סוד הצמצום. מזכירה במשהו את יונה וולך, עליה השלום. אבי, מנתח כתבי יד ושירה צעירה.

אריק!

New member
היי הילוש. היות שזה תורי, אוסיף

משהו. הייתי אומר שהרגש תופס אצלך מקום נכבד וגם שיש אצלך, עדין, אלמנטים של תמימות, רגישות ופינוק. אלה נותנים את המימד הילדותי המלבב, אך גם יכולים להקשות בהסתגלות בוגרת למציאות שמחוץ לחממה הביתית. ושוב תודה תודה שהסכמת להיות מנותחת בפורום שלנו.

ה י ל ו ש

New member
תודה תודה ושוב ושוב ושוב תודה!!!

אז כמו שהבנתם ממש ממש תודה רבה ! אני ממש ממש מודה לכם יש לציין שזה כ"כ נכון והייתי שמחה שעוד אנשים ינתחו את כתב ידי !!! אז ממש נהנתי לקרא ! ובי בנתיים! הילוש

ה י ל ו ש

New member
לא ממש...

אז בא נגיד את זה ככה אני לא ממש מנגנת על פסנתר ואני כרגע גם לא בכיוון אבל אם זה חלק מהניתוח אז אני יחשוב על זה-סתאאאם! אז בי בנתיים!

אריק!

New member
את יודעת מה, יש לי דקה לעתידות

אולי את לא יודעת זאת אבל את עתידה להיות אמא אובססיבית, שרושמת את ילדיה ( אם יש כסף ) לכל חוג אפשרי, וגם מתנדבת ברצון לתפקיד נהג הטקסי השכונתי להסיעם הלוך ושוב לחברים. לאחר 10 שנים יתחילו אצלך הרהורים: האם, לאור חוסר היחס מצידם הם היו ראויים לכל מה שעשית ? האם הם בכלל זוכרים. בגיל 70 תקבלי ( מלשון קובלנה ) קשות שנשכחת ובאים אליך רק כשרוצים כסף. או שתפנקי אותם במטעמים לרב רק שיבואו הרבה. ביייי.

ה י ל ו ש

New member
עטרה-אולי גם את רוצה לנתח לי?

אז אם את חושבת שאני משועממת אז זה לא ממש נכון פשוט אני מתה ושוב מתה על הנושא הזה! אז אם אפשר ובי בנתיים!

למעלה