מי אלה בכלל?

elirano

New member
מי אלה בכלל?

מי זאת הלהקה הזאת? הם נראים לי גרועים כ"כ....

Aviad1987

New member
אז למה באת לפה?!

אתה אוהב את הסגנון? כי אם לא אז אין לך מה לחפש פה ובטח ובטח שלא להמשיץ סתם. אם אתה אוהב את הסגנון, שמעת שירים שלהם ועדיין אתה חושב שהם גרועים - זכותך המלאה... בכל מקרה אתה יכול לשמוע שירים ולהחליט לבד, תוריד אם בא לך כמובן את - replica letters to dana end of this chapter אלה שירים ממש טובים

אתה לא יודע מי אלה,

אבל ישר קובע שהם גרועים? אז במקום להציק ללא מטרה, תתחיל לשמוע שירים שלהם, ואז תגיד לי אם הם כ"כ גרועים. ההמלצות שנתנו מעליי בהחלט יהיו התחלה יפה.

elirano

New member
דבר ראשון! יוסי עדן זה תת רמה!!!../images/Emo46.gif

הי!!!! שלא תעיזו להגיד שאני שומע יוסי עדן כי זה הדבר הכי תת רמה בעולם... לא אמרתי שהם גרועים... רק אמרתי שהם נראים לי גרועים... אבל מי הם? אף פעם לא שמעתי עליהם.... כאילו... אני אוהב רוק... אבל אני לא יודע מי הם...

כי זה לא רוק...

זה פאוור מטאל. לא תראה אותם בMTV, סביר להניח שגם לא בMTV2. אני אישית חושב שתשיג את SILENCE או ECLIPTICA מאיפשהו (דיסק סנטר, טאוור רקורדס...) ותבדוק אם אתה אוהב, לפני שאתה שופט.

בגושח

New member
אתה מרגיש טוב?

איך בכלל אפשר לתת דעה על משהו שאתה בכלל לא מכיר ולא יודע ?

Aviad1987

New member
זה בסדר,הם לא צריכים להיראות טוב

הם צריכים להישמע טוב! ובאמת כמו שאמרו - זה לא רוקקקקקקק
ובMTV בטוח שלא תמצא אותם

danihell7734

New member
כן...הייתה פעם תוכנית בשם:

headbanger's ball היו שם כל הגדולים,אנתראקס,מגהדת' עוד מלא אני פשוט לא זוכר עכשיו גם יש אותה...אבל ליניקין פארק מופיעים שם...

black_light

New member
לפחות יש את

FRIDAY ROCK SHOW בVH1.. אפשר לתפוס שם דברים הגיוניים מדי פעם.

Blizzard171

New member
תורידו קליפים

הכי טוב לטעמי (אגב מצאתי כמה אתרים עם קליפים של rammstein)

ailag

New member
-=-=-=-

1. כל עוד מוזיקה היא אכן מוזיקה (לא דבר מכאני שנעשה בשביל הכסף) אי אפשר לקבוע באופן שרירותי מה טוב ומה לא. אפשר לקבוע מה אתה אוהב ומה לא. זה כמו לקבוע טעמים באוכל. אין שום דבר אבסולוטי, רק דעות. 2. אין כל סיבה לקבוע ש"הם נראים גרועים" בלי לשמוע אותם. מה גם שנראה שאתה לא מכיר את הז'אנר. זה שז'אנר הוא לא לגמרי מיינסטרימי לא אומר שהוא טוב או רע. (הבהרה: "לא לגמרי מיינסטרימי" - בכ"ז הרבה אנשים אוהבים את הז'אנר ויש בו אופנות. כמה מכם אוהבים את נייטוויש? my point.) למי שכתב על ראמשטיין: בטח יש קליפים שלהם באמטיוי של גרמניה. הם די פופולריים באירופה.

למעלה