מי איתי?

מתבגרת

New member
מי איתי?

טוב חבר`ס למה להילחץ? אז לכמה מאיתנו אין חבר/ה ולא , לא התנשקנו בסילבסטר וביום האהבה אנחנו לא בצמח מתחבקים לאור נרות ומאזינים לשלמה ארצי בחייכם.................כאילו שיואו.! מה קורה לכולם? לי אין חבר כרגע. א. אני לא לחוצה. ב.בנים אל תחשבו לרגע שזו מודעת ``קופידון`` תודה שפתחתם את ההודעה שלי אין צורך ביותר מזה חיים טובים ביי , מתבגרת.

גם אני חושבת שאין מה להלחץ...

באמת שלא חייבים להספיק לעשות הכל לפני גיל 20. זה מזכיר לי, שהיתה לפני די הרבה זמן כתבה בהארץ (מי שאינטיליגנט יודע..סתם!) על ההיררכייה המצטמצטת בין בני הנוער להוריהם..זה היה בערך 8 עמודים, אבל מה שהזכיר לי זה, שבכל עמוד כמעט הופיע טור: ``דברים שחייבים לעשות עד גיל 20- (או 30 או 40...)`` בין השאר היו שם דברים כל כך מטומטמים, לא האמנתי שזה הארץ שאני מחזיקה בידי! עד גיל 30 אני ח-י-י-ב-ת לנסות קסטזי? כן, למה לא באמת!! אולי אני גם אארוס את המוח שלי ואתן לכימייה המדובבת להשתלט עליי..! והיו שם דברים הרבה יותר מחרידים... ובכן- ``הארץ..- לא מה שחשבת!!`` עד העונג הבא, נעמה.

Ey@L

New member
וואלה, גם אני קראתי את זה.....

וכרגע הזכרת לי את הכתבה הזאת, נכון, זה היה ממש טמטום... כל אחד לפי האופי שלו, יהיו כאלה שלא יקיימו יחסי מין לפני גיל 18, כאילו ואואו. הרי סה``כ לפי מחקרים 35% מהבנים עושים את זה, ו20% מהבנות עושות את זה לפני גיל 18 ויהיו גברים/נשים שלא יבגדו לפני גיל 40...החיים יותר טובים יהיו בלי ההצעות האלה! אני לא ממש זוכר את זה... ביי אייל, עוד אחד שיש לו בבית עיתון הארץ.

luka

New member
גם לי יש!

עוד אחת אינטלגנטית..., אה? סתם... כנראה פיספסתי את הכתבה איפשהו... ושמתם לב שהעיתון הזה ה-ר-ב-ה יותר טוב ממעריב או ידיעות, שמתנהגים בזמן האחרון כמו צהבנים?

אשכרה!!

טוב, אני תמיד לא סבלתי את ידיעות אחרונות- מאז ומתמיד הם עסקו רק בגלורי ומפורסמים וכל שאר השטויות הללו. עד לפני כמה זמן קראנו מעריה בבית, ואני חייבת לציין שיש להם לא מעט מעלות!! 1. גיא אסיף, הוא כותב ממש מעולה!! 2. רון מיברג- שווה לקרוא את כל כתבות המוסיקה שלו, אפילו אם לא מסכימים עם הכותרת! הוא משנה לפעמים את כל הפרספקטיבה. 3. יהונתן גפן 4. יהונתן גפן 5. יהונתן גפן כן כן, אני הייתי זאת ששכנעתי את ההורים לעבור להארץ, ואני זאת שלא מסכימה לאבא למלא דלק ביום חמישי כדי שביום שישי הוא יקבל עיתון מעריב. המשורר האהוב עליי מגיל 3 בערך כותב שם טור אישי, ושמתי לב כבר ממזן- זו לא שבת אם אין יהונתן גפן.. ובנימת פרדי על הבוקר זו.. :) עד העונג הבא, נעמה.

Ey@L

New member
גם אם...

החיים יפים גם בלי חברה, גם בלי חירמונים, גם בלי SEX, גם בלי אהבה, גם בלי אהבות נכזבות יש על מה להיות עצוב. יש לנו עוד הרבה זמן לחיות לדברים האלה, רק אף פעם לא מזיק שזה יהיה גם עכשיו (-;

נעל

New member
אוי, שטויות! להלחץ זה דבר נפלא.

על אף האפשרויות הרבות לפירוש הפועל, אין כמו להלחץ. לחץ מכניס את רוב האנשים למצב שבו הם עושים את מה שהם לא היו עושים אלמלא הלחץ, או היו עושים בזמן פי כמה וכמה יותר ארוך. מלבד זאת, אין כמו להלחץ קרוב קרוב אל אהובת לבך. להתנשק בסילבסטר זה לא כזה ביג דיל, נעל מסכימה. האמת שגם היא לא יצאה בסילבסטר השנה (היה לה מבחן גדול ביום שאחרי). אבל להתנשק עם החברה, כשיש אהבה, זה דבר נפלא. ודי ברור שגם אלו שמסתדרים בלי היו מעדיפים עם נשיקה כזו מפעם לפעם. קשר רומנטי זה באמת לא דבר שהכרחי לנשימה, אבל יש לשים לב לכמה עובדות: א. אנשים שיש להם קשר לא אומרים שהם מסוגלים בלעדיו. אם כבר, נהפוך הדבר. ב. אנשים שאין להם קשר נוטים להזכיר את זה שהם לא צריכים את הקשר לעתים קרובות בצורה מחשידה. נעל ;-)

למעלה