מי אוהב?

טל11

New member
לא ממש גרסת כיסוי

אבל במפתיע יש למדנס קטע מאוד דומה, בכלל למשינה יש כמה שירירם שמאוד מזכירים שירים של מדנס...וגם כמה שמזכירים מאוד פינק פלויד ועוד. אבל אני עדיין מת על משינה, ומחכה כבר לאיחוד.

Weird Eyal 21

New member
אהההה

משינה הושפעו רבות מהרוק של שנות ה70-80 וגם עשו מין גירסאות כיסוי וגירסאות דומות לשירים של להקות גדולות אני רק יכול לבכות על זה שהיה לי כרטיס להופעת פרידה בירקון ולא הלכתי

טל11

New member
כן כן השפעות...

כן כן השפעות... אם אתה מנגן אז תשווה את דני ל WISH YOU WERE HERE גם אם אתה לא מנגן תמצא את הדימיון

למה לא הלכת?!?!?!?

אין לך מושג מה הייתי עושה בשביל ללכת להופעה, או לפחות להכיר אותם אז!!!!! אבל לא, יש לי הצתה מאוחרת.

Weird Eyal 21

New member
לא הלכתי כי

באותו הזמן לא ממש אהבתי אותם אהבתי כמה שירים וזהו וחבר של אמא שלי שחולה עלייהם הלך עם אמא שלי והציעו לי לבוא אבל אני העדפתי משום מה לשבת בבית עם סבתא ולראות טלוויזיה נדלקתי עלייהם ממש רק אחריי הפירוק רק בשנת 97..... ואני כל כך מצטער על זה אגב שנה שעברה היו הופעות של יום העצמאות בקריית אתא(אני חיפאי) ויובל הופיע עם ברכה ואיגי....(נראה לי שאיגי היה שם) ונסענו לשם במיוחד והיה כזה כייף ההופעה הייתה בחינם.... וכל הדרך הבייתה אחר כך שמענו פול ווליום משינה באוטו והיה כל כך כייף!!! חוץ מחלק אחד אבל זה לא קשור....

Lenard

New member
מחשמל יקר...

לדעתי, השאלה "מי אוהב את ריקוד המכונה" היא קצת רטורית... כי אחרי הכל, כולנו משינאים... שלכם, לנארד

למעלה