מי אוהב קולה?

מי אוהב קולה?

משהו שקיבלתי במייל: אוהבים קולה? אז כדאי שתקראו את העובדות הבאות: • בהרבה מהמדינות בארה"ב, שוטרי התנועה נושאים עמם שני גלונים של קוקה-קולה, על מנת לנקות ביעילות את הכביש מכתמי דם לאחר תאונה. • אם תשימו סטייק בשר "בריא" בקערה עם קוקה-קולה, לאחר יומיים הסטייק יעלם. • לניקוי יעיל של אסלת השירותים: שיפכו פחית קוקה-קולה לתוך האסלה, המתינו שעה והורידו את המים. האסלה תנצנץ מניקיון. • החומצה הנמצאת בקולה מנקה ביעילות כתמים מכלי זכוכית סיניים. • על מנת להוריד כתמי חלודה מפגוש מכונית שעשוי כרום: שפשפו את הפגוש בנייר כסף טבול בקוקה-קולה. • על מנת לשחרר בורג חלוד: עיטפו הבורג בסמרטוט טבול בקולה במשך מספר דקות. הבורג ישתחרר וקצת מידע נוסף: • המרכיב הפעיל בקוקה-קולה הנו חומצה זרחנית. רמת ה- PH שלה הוא 2.8 , דבר המאפשר לה להמיס ציפורן תוך 4 ימים. • על מנת להוביל את סירופ הקוקה-קולה המרוכז, יש לתלות על גבי המשאית שלטים "חומר מסוכן", השמורים בדרך להובלת חומרים מאכלים. • במשך 20 שנה מפיצי קוקה-קולה השתמשו במשקה על מנת לנקות את מנועי משאיותיהם. Enjoy Coca-Cola!

YinYang

New member
ותוספת קטנה...

רוב המשקאות המוגזים מפוצצים בחומרים שלגוף שלנו אין מושג מה לעשות איתם. אז...שלא יעבדו עליכם!!! אייל

Orrza

New member
וזה עדיין בלי להזכיר את הדיאט...

בדיאט ישנן כל הבעיות הללו + אספרטיים שהוא הגורם מס' 1 בארה"ב לדלקת קרום המח, ועוד לאין סוף תחלואים.

WhiteBear

New member
והדבר שהכריע את הכף בשבילי:

קולה, לפני ציבעי מאכל, היא בצבע ירוק.

אדומה2

New member
ועל אף ולמרות הכל

מצטערת, אבל כל זה, כולל כל הדברים שכבר ידעתי קודם על קולה, לא מצליחים להוציא ממני את החשק שמדי פעם תוקף אותי לפחית קולה צוננת וכייפית.
מודה, וגאה, ולא יעזור כלום. hehehehe

שמש א

New member
וחוץ מזה../images/Emo8.gif

שמי שותה קולה יכול ללכת להופעות בחוף ניצנים בחינם אבל לצערי אני לא אוהבת קולה...

freearth10

New member
אז אני צריכה לחזור להשתמש בקולה

אבל לצרכי נקיון? אהבתי את הקטע עם האסלה. אם זה יעבוד אולי אפילו רן ישתכנע לא לשתות עוד קולה

למעלה