מי אוהב לבשל?

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

Sודית

New member
ישראל...אני בשוק.....לא מאמינה....

אפשר להזמין אותך למסיבות וכאלה?? יש לך מחירון???? דברים ממש ממש מדהימים...כל הכבוד. ואיך אי מקנאה באנשים שיודעים...זו באמת אומנות. לסודית יש מומולדת...עוד חודש.... ישראל תתכונן....שמעת??????????

Sודית

New member
ישראל...אני בשוק.....לא מאמינה....

אפשר להזמין אותך למסיבות וכאלה?? יש לך מחירון???? דברים ממש ממש מדהימים...כל הכבוד. ואיך אי מקנאה באנשים שיודעים...זו באמת אומנות. לסודית יש מומולדת...עוד חודש.... ישראל תתכונן....שמעת??????????

אנירמי

New member
תגיד מה זה קלריפיקציון

תגיד ישראל מה זה קלריפיקציון, בוקה דה לגים, גראנד ז´י , פום סבלה.פוטז´מלקוף,אם אתה יודע אתה לא מיתחזה.

B T1

New member
לאנירמי--למה לכולנו כן?

ולישראל אסור להתחזות. כולנו באינטרנט גבוהים, יפים, מרשימים, ללא כרס, בלונדינים עם עיניים כחולות (או אחרות לפי הצורך). תן לו קרדיט. בשביל מה המבחן? אגב-קלריפיקציה (הבדל קל בסיומת) בלטינית=הבהרה, בירור.

אנירמי

New member
b t 1 שלום לך אלה מוסגים במיטבחקלסי

תהיה בטוח שישראל יודע למה אני מתכוון העבודה במיטבחים כל כך קשה החום והלחץ לעמוד בכמויות ובזמנים. יש מיקצועות הרבה יותר אטרקטיבים. קלאריפיקציון במיטבח קלאסי צרפתי לוקחים מרק צח שמרוב בישול יצא עכור לוקחים בשר טחון קצת סלרי וגזר טחון מערבבים בלבן ביצה מרתיחים לאט ואחרי בישול קצר מסננים והמרק יוצא צח צח ומרוכז. אני הכי אהבתי את המרק העוף הצח שאימי ז"ל היתה מכינה מה שקוראים הפניצילין היהודי.

אנירמי

New member
ישראל תתיחס לקולגה שלך כמה עוד

טבחים יש בפורום הזה. מה דעתך על טלה גנטי ביין כשף ואוהב שירים וולק קשה להגיע אליך כישפתה את הנשים. אני מקנא??? מה פיתהום.

שילה1

New member
:-אנירמי ישראל...אמנם לא "שף" אני..

אבל מוכנה להתחרות גם אתכם.. את התשובות לשאלותיך ידעתי אנירמי..כולל השגיאות.. ואם כך..מתי התחרות?היכן? (חונ´לה,בןבן,מגי ואחרים מבקשים לא לחייך!!רק לפרגן... בוקר אור למשכימים!

ישRאל

New member
אנירמי אתה עושה לי מבחן??

קלריפיקציון, --זוהי עיסה לזיקוק וטיהור מרקים מכיל:בשר בקר רזה טחון גס,קוביות קרח,קליפות ביצים,זר ירקות כולל שורש, בוקה דה לגים??אולי אתה מתכוון לבוקה גרני---זהו זר ירקות למרק מכיל מים גזר,כרפס,פטרזיליה,(עלה ושורש)קרישה,עגבניות,שום,בצל, גרנד ז´ו(לא גרנד ג´י)זהו נוזל להכנת רוטבים,,,, עכשיו אתה רוצה שאני גם אשאל אותך???

אנירמי

New member
מוריד את הכובע אסקופיה

מתי פותחים את פינת הבישול בפורום. גרושתי הגרושה מגרושי הראשונים .היתה אומרת לי "ממי פנק אותי". היתה לי ברירה???

שרונהה

New member
בישול הוא אכן אמנות

וגם אני מקנאה באנשים שניחנו בכשרון הזה. אוהבת לקחת מתכונים של תבשילים טעימים שנעמו לחיכי ולהכינם לאנשים שאני אוהבת.....זה מצליח לי תמיד... אבל הכי הכי אוהבת לאפות עוגות....מממממ

magy

New member
oiiiiiiiiii

ישראל, אתה שף.......... אשף.......קנון............ למה לא סיפרת עד עכשיו? וואווווו ווואווווו..... אני צריכה גם איש כזה..... שיכין לי דברים טובים...... לא אתה.........

ישRאל

New member
את רוצה עוד פעם ,,,

"לנגוע לי במקום רגיש",,,,
,,,,, אני מתמסר מאוד בקלות,,,

ישRאל

New member
שרונה ,,יש הבדל בין בישול ואפיה,

התמרון בבישול יותר גדול ,,כלומר אם טעית ברוב המיקרים אפשר לתקן,, לעומת זאת באפיה המצב שונה ,,החומרים ואופן ההכנה חייבים להיות מדוייקים ואני לא רוצה להלעיט אתכם עם הפירוט,,

B T1

New member
בישול-לא רק לגברים.

יש ספר בישול מצויין בשם:"בישול לגבר המשוחרר" הספר נועד לגברים ולנשים שנמאס להן לבשל (תנו במתנה לבן הזוג שיבשל). את שמות המחברים לא אכתוב אבל במקצועם שניהם מתפרנסים מצער הזולת(פסיכולוגים) וטוענים שהם הטבחים הטובים ביותר בעיסוק הנ"ל. הספר בכריכה קשה ויש בו נוסך לאיורים גם צילומים צבעוניים מעוררי תאבון. לאחר עיון מעמיק בספר, רצים למסעדה הקרובה ביותר, ושם כבר יודעים לבשל בלי ספר.

magy

New member
מגיע לך שיר, ישראל...

לולו תשיר לך את השיר "לאדונִי באהבה"......(סידני פואטייה) היינו תיכוניסטים כשהסרט הוקרן בארץ........ ואיך הזדהנו .....איך....איך....איך...........איך.......

ישRאל

New member
תודה מגי ואללה זוכר את הסרט,,,

וגם את השיר,,מעלה בי געגועים,,,

ישRאל

New member
לא יודע אם מתאים או לא,,,,,

בואו ניראה מה ברנדה ליי אומרת על "זמן לבכי" שיר מרטיט לבבות,,,, הקשיבו

למעלה