מי אוהב את השבת...

מי אוהב את השבת...

אהבתי את השבתות. עד שאמא מתה. אפילו בשבתות בהן לא נפגשנו. הכל הרגיש נעים. ומאז... אני שונאת את השבת. אסור לומר את זה אבל לא אכפת לי!!!! כל השבוע הכל כביכול זורם. חייבים- השגרה קוראת. ואז- ביום ששי אחה"צ לפני כניסת השבת וזה ממש לא משנה מה מידת המסורתיות- יש את האווירה הזאת המיוחדת שכל כך כל כך אהבתי. אלא שמאז שהיא מתה- זה הזמן בו ההכרה הרגשית גואה מבפנים . אני בוכה כל לילה שבין ששי לשבת. פשוט לא שולטת. למדתי לשנוא את הסופ"ש. כולם בעניינים שלהם עם המשפחות שלהם. גם לי יש משפחה- זאת שהקמתי. אבל חסרה לי אמא!!! בפורום הזה אין אף אחד בשבת.

אשבל1

New member
אנחנו כאן

לא תמיד גם כשטוב וגם כשרע אנחנו מצליחים למצוא את הכוחות לכתוב, אני מאוד מקווה שמי שכותבת מצליחה לחוש איזו רגיעה....

אני מאוד מבינה על מה את מדברת, אני חושבת שמעבר למשפחה שהקמנו לנו וגם איתה כיף לשבת סביב השולחן בערב שישי כדאי ליזום מפגשים מורחבים לפעמים בערב שבת עם חברים טובים שהם יכולים להיות תחליף למשפחה, נכון אין תחליף לאמא, אבל אפשר לנסות לחשוב וליצור מה שיעשה לנו טוב במצבנו ולהתארגן מראש.

מה דעתך?

לאשבל

תודה על התגובה וסליחה על ההתפרצות. הטריגר היה נבירה במחשב בחיפוש אחרי תמונות משפחתיות ובתיקייה אחת הייתה תמונה של אמא מלפני שנתיים- כל כך בריאה.... ופתאום נראתה לי זרה לגמרי. ובכיתי מבהלה.... האדם הכי קרוב לי בחיים פשוט נעלם... מבחינת חברים זה בד"כ תלוי גיל בגרות שלי קשרים כאלה מתרופפים לצערי. המשפחה של בעלי עוברת תקופה קשה ככה שחוץ מגיסתי שאתה אני בקשר טוב אני מרגישה בודדה

אשבל1

New member
בכלל אין צורך להתנצל

אוי, גם אני בתקופה של "חיטוט" וחיפוש אחר תמונות משפחתיות (לילד לביה"ס).

גם לי בתקופות ה"קשות יותר" אין כוחות ואנרגיות להשקיע בקשרים, אבל אז באים ימים טובים יותר וזה הזמן לחזק קשרים.

אולי תכתבי ותספרי לנו על אמא שלך , שפתאום נראתה לך זרה, והזכרונות עם אמא יקרבו אותך שוב אליה

למעלה