מיתרררררררר!!!!!!

Amor fatal

New member
מיתרררררררר!!!!!!

הייייי אני לא יודעת אם את זוכרת אותי... אני סיון.. פעם לפני הביקור של נטי אני חושבת דיברנו מלא באיי סי קיו ופירסמנו יחד את העצומה של קצורה!! זוכרת אותי? סיון

Tustus

New member
סיון../images/Emo35.gif ממודיעין, נכון../images/Emo35.gif ../images/Emo36.gif

בטח שאני זוכרת אותך
אז בסוף העצומה לא עזרה... חחח... מעצבן
לאן נעלמת אז פתאום..
חחח

Amor fatal

New member
חחח כן אני בכבודי ובעצמי../images/Emo8.gif

כן וחבל שהעצומה לא עזרה..אבל בכל זאת אני רואה קצורה (את רואה??) ויש בזה גם משהו טוב...אם קצורה הייתי משודרת בויוה היא כבר הייתה נגמרת..חחחחח אז מסתבר שיש גם יתרון!! ולא נעלמתי....חח....לא יודעת.. לא כ"כ יצא לנו לדבר באייסיקיו.. ומקודם "הסתובבתי" קצת בפורום וראיתי כל מיני ברכות שכתבתם לנטי ביום הולדת שלה ופתאום ראיתי את השם שלך....חחח ומיתר יש רק אחת!!
סיון

Tustus

New member
פפחח... לצערי כן... שם מעצבןן ../images/Emo4.gif

ו...אני רואה קצ'ו... איך אפשר שלא
אהה.. וגם שמעתי שאחרי שקצ'ו תגמר בויוה פלטינה אז ישדרו אותה בערוץ ויוה...
אז יהיה אפשר לראות את זה שוב נורמלי... חחחח... מקווה שזה נכון בשביל כווולם

Amor fatal

New member
למה שם מעצבן?? לפי דעתי שם יפה..

ומיוחד..
ואני מאוד מקווה שישדרו שוב את קצו!! מה רע לראות שוב את נטי??חחח וגם איזה מבאס..בערך באותו זמן שתיגמר בובה פראית תיגמר גם קצורה
מה נעשה?? איפה נראה את נטי שלנו??

Tustus

New member
קלטות... חחח

בשבילי כבר נגמר בובה...
כי את כל הפרקים שיהיו עכשיו כבר יש לי על קלטות שראיתי מליוןן פעם... אוףף.. טוףף, לפחות יש עוד קצ'וו
ובטח נצטרך עוד לעשות עצומה כדי שיביאו את קליאופטרה לארץ
אז... יהיה עיסוקים של מה לעשות שיגמר קצ'ו
חח

Amor fatal

New member
../images/Emo8.gifחחחחחח אני כבר לא מקליטה..

אין תקציב לקלטות!! אבל את הפרקים הבאים בבובה אאני מתכוונת להקליט!! האלו הפרקים הראשונים שהתחלתי לראות בויוה ואני ממש אוהבת לראות אותם אז אני חושבת שאני אקליט את כולם או לפחות את רובם וזה מה שמזכיר לי שאני צרירה לחבר את הוידיאו החדש..חחחחחח ועוד שבועיים בערך יהיה את הפרק של "הבית הנטוש" אבל הפעם בקצורה!! חחחח אני חושבת שגם את זה אני אקליט ועוד כמה פרקים נבחרים!!
וכן...ולצערי נראה לי שאנחנו צריכים לעשות עצומה להבאת קליאופטרה לארץ...כי את יודעת איך העיניינים מתנהלים בארץ שלנו..חחח..בשביל כל דבר יש להילחם!! אני חושבת שאני אפתח אותה כבר עכשיו..ככה נקדים תרופה למכה...חחח..וברגע שיצא הסרט יהיו מספיר חותמים כדי לשלוח את העצומה ליאיר דורי!! ואני מקווה שבקרוב יחזירו את אחת הטלנובלות הישנות של נטי...כמו עשירים או אנה המתוקה או דוגמניות.. טוב אני נראה לי שאני פורשת לבנתיים...אני לא כ"כ מרגישה טוב
אז אני הולכת לנוח קצת..אני אחזור מאוחר יותר או מחר!! היה כייף לפגוש אותך שוב!!
בה ביי סיון

Tustus

New member
../images/Emo29.gifביי... ונחמד לשמוע ממך שוב...

אני מקווה שתמשיכי להיות בפורום הזהה

למעלה