מיתקדמים הלאה

4XORN

New member
מיתקדמים הלאה

אבקש המלצות לטיסן שני מיתקדם יותר מגרובי 90 לf3a למנועי 1.20 עד-1.40 2 פעימות עד 3000 ש"ח חדש.בן דוד נא לא להגיב כפרה.

td12

New member
תראה, יותר מתקדם מגרובי 90

זה כבר טיסן 2X2 , ומנוע 140-170. כל השאר, ונוס סקילפול וכו' אה נשאר באותה קטגוריה של טיסנים. עד 3000 שקל יש לך את הטיסנים היותר זולים, יש כמה טיסנים בגלקסיה, ויש כל מיני טיסנים גודל מלא מסתובבים בלוחות מכירה למיניהם. אבל אל תשכח שזה לא יגמר בזה תצטרך מנוע שהוא יהיה יקר, ציוד רדיו ועוד כל מיני ציודים מסביב, זה הרבה כסף. אם אתה חושב שמיצית את הגרובי 90 אז תעבור לגודל מלא. ניראה לי שכדאי להשקיע כבר עכשיו מבחינת המנוע ומערכת דלק וגם מבחינת הציוד רדיו, בעיקר סרווים. אלה דברים שתשקיע בהם הרבה כסף חד פעמית כדי שילוו אותך הלאה. על הטיסן אתה יכול לחסוך ובאמת לקנות טיסן גודל מלא מתחת לסכום שציינת, כטיסן גודל מלא ראשון.

אורן, חוות דעת על הסקילפול120

אתה יכול לקבל מיוגב שהתחרה בבכירים. לגבי הTOJERO אתה יכול להתייעץ עם שלומי צ'סטר . אני מבין שההכנות למחלקת מתקדמים החלו.

לשד

New member
אין שום בעיה לעשות

אין שום בעיה לעשות סדרת מתחילים, מתקדמים ובכירים עם גרובי 90 או וונוס 90. (סקילפול לא בליגה שלהם - סליחה). כשאתה עולה למחלקות הגבוהות יש חשיבות גדולה מאד לכיול של הטיסן. לצערי הרבה טיסנים מגיעים לתחרויות לא מכויילים ועם מרכז כובד לא טוב ולכן קורה לא מעט שאני מבחין בטיסנאי שנלחם כל הסדרה בבעיות שהן לא מחוייבות המציאות. קניית טיסן שני מטר לא תפתור אותך מהצורך לכייל (לא לקזז) את הטיסן. כאמור גם גרובי 90 וגם וונוס 90 טיסנים מצויינים - היה לי את שניהם (הוונוס עדיין - יבלא..) בברכה עמרם

4XORN

New member
spot-on-120

אבקש חוות דעת על ה-spot-on120 של יורלד מודל למי שיש.

למעלה