*מיתחלחלת*

*מיתחלחלת*../images/Emo5.gif

ישראל הוציאה קלפים של סאקורה ורוב תמימותי חשבתי שזה יראה בדיוק כמו הקלפים בסידרה עם כסף בכיסי רצתי ישר לחנות הצעצועים הקרובה וקניתי ומה אני רואה (מה את רואה?!) אני רואה קלפים מאפנים שכאלה!!!!!! אני רוצה צדק מילאה עם מוצאים משחק שיוציאו קלפים יפים ליוגי הוציאו קלפים מושקעים!! ושלא נדבר על סוג המישחק לא הבנתי כלום מהמשחק של סאקורה * תועה אם מישהו יודע איך בכלל שמשחקים במשחק הזה?!* חשוב לי לדעת מה אתם חושבים

nolee232

New member
../images/Emo5.gif*מזדהה*

ביום ראשון הלכתי אחרי בית הספר לפיצווציה כי היה לי חשק מיסתורי ביותר למסטיק ומה עיניי רואות עשרות ילדים שמתנפלים על הדוכן שבו מונחים "קלפי הקלאו" ומתחילים לצרוח יש לי קלפים של סאקורה בעעעעע מחזה מזעזע מילא הקלפים היו יפים אבל סתם זבל שהיוצרים שלו מנסים להרוויח מזה כסף אז עם לא הבנתם מכל ההודעה אני לא בעד זה בכלל!!!

Konchi

New member
הדבר הבא

פאזלים של סאקורה בצבעים אדום כחול וירוק -_-

OFIRB9

New member
ובסוף

מחברות יומנים קלסרים מדבקות בצפר עם ציורים מזויפים של סאקורה לי וקארו עם פרצופים מגוחחים, והשם, אוי זה נורא, בראש אחד אני רואה פרסומת ומה כתוב? "לוכדת הקלפים סקורה" (לא שגיעת כתיב! לא היה שם אלף!!!) כמעט שרפתי את העיתון עם הדוכן ביחד... ולא מזמן מתקשר אליי חבר של אח שלי ואומר "היי אופיר! יש לי קלפים של סאקורה!" "יופי לך..." "את לא רוצה אותם?" "בשביל מה? (בקטע הזה ניסיתי להסביר לו) תראה ילד זה סתם קלפים מזויפים מפגרים הייתי מתלהבת עם הם היו קצת יותר מקוריים" "אבל אמרת שאת אוהבת את הדברים היפנים האלה והתמונות על זה יעזרו לך ללמוד לצייר ככה!" (ברגע זה נפלה לי השפורפרת) "תראה ילד יש לי אולי שני מיליון תיקיות תמונות של סאקורה והן לא מזויפות ולא עולות 10 שקל..." "אה...אז את רוצה או לא?" "תביא, אני אשמח לראות מה עשו מזה" "ומה תתני לי בתמורה?" "בתמורה?" "כן מה אני אקבל בעד זה?" "תלוי מה אתה רוצה" "שקית ביסלי!" "מה זה?!" "שקית ביסלי תמורת חבילת קלפים! שווה לך יש לי את הנמר הזה ואת הילדה הורודה הזו עם השיער המוזר..." "תראה מאמי יש לי את כל הקלפים האלה על המחשב ואתה יכול ללכת לשחד את מי שבאמת אכפת לו" (באותו רגע ניתקתי לו בפרצוף) ראיתם?!?!?!?!?!

Spinel Sun

New member
אפשר לכתוב סקורה

אותו היגוי... מישהו שאני מכיר בד"כ כותב כך

Houndour

New member
חח איזה חמוד.. ../images/Emo79.gif

זה לא אותו היגוי..
ההטעמה שונה.

Spinel Sun

New member
אז אני מהגה אותו דבר

שאני קורא סאקורה וסקורה זה נשמע לי אותו דבר

אווו פיציפקס...

אהבת חיי
למרות שזה ממש זנות לקחת כסף על דברים כל כך לא שווים
למרות שאני מאוד אוהב יומנים קלסרים תמונות מדבקות פוסטרים מחזיקי מפתחות ובובות פרווה חמודות שמורידות לטויה את המכנסים כשלוחצים..
אבל לא על דברים מכוערים

ayeletkl 5

New member
נכון!

גמני קניתי, ובסוף זה כאלה קלפים מעצבנים וקטנים ומחלחלים...

אני חושב כמוכם למרות שלא רעתי

את הקלפים אבל לפי מה שאני שמועה הם זבלי שעותים כסף

למעלה