מיתוס

• פותח הנושא EPRT
  • פורסם בתאריך

EPRT

New member
מיתוס

קראתי שבעצם האנשי זאב הם הומוסקסואלים וחיפשתי באינטרנט מידע,מאיפה באה ההשערה הזו(ולא מצאתי מאמרים אל הנושא עצמו) מישהו יודע מאיפה ולמה באה ההשערה הזו?או יכול לנחש לפחות?

ההשערה הזו

כנראה באה משמועות. אנשים נוטים להפיל את כל הדברים השנואים עליהם על דברים שהם לא מכירים.

EPRT

New member
שמועות זה לא

אולי זה מבוסס אל משהו... הרי יכלו להשליך את זה אל משהו אחר(וכבר קראתי שפדופליה למשל בגלל האיזכור באגדות) יש לך אולי מושג למה או בגלל איזה גינון זאבי הגיעו להשערה הזו?

Y. Welis

New member
רוב אנשי הזאב ששמעתי עליהם אהבו

לטרוף אנשים, בלי העדפה זו או אחרת. בתקופה החדשה יותר, בעקבות האגדה של האחים גרים, נעשה קישור בין פיתוי נערות צעירות לאנשי זאב.

EPRT

New member
מעניין אותי

למה דווקא מנפישים את הזאב באגדות

Y. Welis

New member
למה מכפישים? כנראה משום שהם רצו

לחסל את הזאבים. הוכח פעם שהם לא פגעו בבני אדם אלא רק בצאן ובקר (במקום שאין צאן, אגב, הם אוכלים מכרסמים), כך שבעלי העדרים כנראה אשמים בהפצת האגדה הזו.

EPRT

New member
../images/Emo13.gif

כתבתי מנפישים(אם נון) אבל זה גם עונה בדרך מסוימת אל השאלה

Y. Welis

New member
כדאי לך לראות את 'אחוות הזאבים'

לא החדש הצרפתי, אלא זה של ניל ג'ורדן מ-1984. סרט שמדבר בדיוק על הנושא הזה וכולל כמה סצינות מטרידות למדי... פנטסיה מצויינת שהיום נראית קצת איטית, אבל כדאית.

אני מניח זה בגלל הסרט "ג'ינג'יר"

שבו מתוארות שתי נערות כשהאחת מהן הופכת לאשת זאב- היא מתחילה לפתח תיאבון מיני גדול ולקאת הסוף גם רוצה לשכב עם אחותה כדי להפוך אותה לזאבה גם כן. שכן, מי מקיים איתה יחסים מיניים, לפי הסרט- הופך גם הוא לאיש זאב. אבל, מבחינה מיתית- אין לכך שום קשר לשום דבר פרט לדימיונם הפרוע של כותבי התסריט.

EPRT

New member
רק עכשיו ראיתי שלא נשלח../images/Emo46.gif

מה זה הסרט הזה??הוא מפורסם? כי זה נשמע כמו הסרטים שיש בערוץ 4 מ12 בלילה שלא סגורים אל עצמם אם זה סרט אירוטי או אימה סוג ז

הוא די מפורסם למדי-

לא סרט אירוטי זול, אלא סרט אימה הוליוודי עשוי היטב.

EPRT

New member
אז זה לא עובר אם מגע מיני?

לפי המיתוסים? והאם זה עובר לילדים שלהם-גנטית?

עד כמה שזכור לי

במיתוסים העתיקים יותר, התופעה עוברת בנשיכה - אם ננשכת ע"י אדם זאב, תהיה לכזה בעצמך. יכול להיות שהדבר התפתח בעקבות מחלת הכלבת, שהרי היא עוברת בנשיכה ברוב המקרים (גם בצורות אחרות, אבל זה לא קשור עכשיו) ויכול להיות מאוד שחלק מ"אנשי הזאב" לכאורה היו בעצם חולי כלבת. במיתוסים חדשים יותר (קרי סרטים ומשחקי תפקידים), נאמר כי הדבר עובר בצורה גנטית...

EPRT

New member
ז"א שזה כבר משהו שאנשים פיתחו

מהמיתוס...טוב אני הולכת לברר את זה ואני אחזור לכאן אם ממצאים ברורים אם מישהו רוצה להוסיף...בקשה

למעלה