מיתוסים

shellush

New member
האמת, בתור אישה, גם לי זה נראה

בולשיט!! וגם לי זה נראה תירוץ עלוב. אפילו אם השפיך קצת משמין, לא זו הסיבה שבחורה לא בולעת, אני לא קונה את זה.

"כאב ביצים"

איזה מלחמה פתחתי עכשיו...

לורן29

New member
קוקי המלכה../images/Emo47.gif

אכן תמונות קשות. כאבי ביצים? אני דווקא נוטה להאמין שיש דבר כזה, כמו שיש לנשים מעין כאבי "ביצים" (אתן מוזמנות לקרוא לזה בשם אחר) אם פתאום הגבר מחליט להפסיק (יש מעטים מאוד כאלו, אבל יש) דווקא קראתי איזו כתבה על הנושא בה איזה דוקטור מוסמך ציין שאין באמת דבר כזה שנקרא "כאבי ביצים" אבל צודקת קוקי-פתחת פה תיבת פנדורה, ולי לא נותר אלא לחכות להמשך שרשור מהנה במיוחד

לפי ראיון שאני קראתי,

אמר שם הרופא שאכן יש כאב לא נעים, אך הוא חולף יחסית מהר. בכל מקרה, יש להם דרך לטפל בזה. אז אני מקווה שכולן פה לא נותנות ל"סיבה" הזו לדחוף אותן למשהו שהן לא רוצות. בכל מקרה, את התירוץ הזה לא שמעתי מאז שהייתי בת עשרה.

מוזר קוקי...אני לא קראתי שום ראיון

בנושא. פשוט היה לי כאבי ביצים. יש דבר כזה וזה מאוד לא נעים. ולומר שזה סתם מיתוס שבנים המציאו בשביל לקבל מין??? זה הרי תירוץ של פריגידיות!

מה זה משנה אם הביצים כואבות או לא

כל עוד אפשר לעשות ביד ולא להאשים את כל מי שלא רוצה להזדיין אתך.

initboy

New member
when your balls will hurt

it will matter, not blaming anyone, just hurtin'. sorry for english, no heb. fonts

אתה רומז שאני מזלזלת בביצים שלך?

ביציך וביציי שווים בפני החוק, פשוט חשבתי שאפשר לפתור את זה באוננות.

הליויתן

New member
כל הנסיון הזה לפרק את המיתוס

של כאבי הביצים הוא נסיון אכזר
אפשר לחשוב מה זו אהבה? אם זה לא פיזי זה לא כואב בטירוף? מה הטיפשות הזו בנות? אם זה לא הוכח מדעית ע"י מסטרס-ג'ונסון אז אין כאבי ביצים? הליויתן טוען זיבולים! כמו שאהבה כואבת בלב מגע מיני לא ממומש כואב בביצים! ושתקום מישהי ותגיד אחרת!

אני מאמינה לך מותק שכואב

באמת שכן. אבל אני (ונראה לי שאר הבנות אולי אני טועה אז אמשיך לדבר בשם עצמי) נגד השימוש בזה כדי להוציא סקס בלחץ מהבחורה, ולעורר בה רגשות אשמה. יש תמיד שרותים. זה לא הדבר האמתי אבל בטח שהיא לא צריכה לרחם על הגבר כי כואב לו ולותר בגלל זה על רצונה לא לשכב. אין בכלל ויכוח פה. אבל בכלל מי שמשתמש בזה כדי להוציא ממשהי סקס הוא זבל ואם זה לא זה אז הוא ישתמש בטיעון אחר כדי ללחוץ לסקס. זה אישיות. כי יש עדיין, צריך להאמין, ג'נטלמנים שלא עושים מניפולציות רגשיות כאלה מגעילות. זה שילוב של גברים מגעילים ונשים חלשות אופי.

הליויתן

New member
אני בלי פריצה עם השפרצה לא נכנס

למלוח! ולא,אני לא בעד אונס או מניפולציות כך שבכל מקרה את הרי לא כותבת עלי,נכון? וגם סקרן מאד לדעת מה זה לוקאר? הסבר אולי בבקשה?

תיקון-לואקר

לואקר (Loacker) זו חברת ופלים שויצרית מדהימה!!!!!!! והציטוט בכרטיס (כמה חכם מצדי) זה מהפרסומת המאד ממצה שלהם, כי זה באמת טעים ומדהים בטעם. מומלץ בעיקר החטיף שלהם tortina. ולא, לא כתבתי עליך חס וכרפס אלא בכללי על גברים שנוהגים כך.

Kitty the Cat

New member
הוי, תעשו לי טובה...+תהיות על משהו!

אל תדברו על זה אפילו
זה נכון שיש לגברים כאבי ביצים. זה ברור והגיוני
אבל אין את זה לכולם, הכאב הוא שונה (יצא לי מדי פעם לגרום לכאלו דברים...) ובכלל להגיד לאישה "יש לי כאבי ביצים, עכשיו בגלל שחירמת אותי את חייבת לשכב איתי" איזה מין חוק זה
אני לא שמעתי משהו כזה וטוב שכך. אבל שמעתי משהו בסגנון :"תעשי משהו בקשר לזה" מבחור שהייתי איתו שבוע...בגיל 17 (היתי תמימה פעם...) אז מה נראה לו שיקרה
אמרתי לו "תעשה אתה משהו בקשר לזה, אני לא חייבת לך כלום" אז הוא הלך לשירותים והתמרמר ואפילו כעס עליי ותקלטו את זה "אני כבר לא עשיתי ביד חודש ובגללך אני צריך..." למה הוא שומר את זה???למה בדיוק? אז שאלתי אותו את זה והוא אמר לי משפט שמטריד אותי עד היום :"כי יש לי חברה בשביל זה"... זה לא הטריד אותי מאז, פשוט חבר שלי אמר לי את זה לא מזמן וזה ממש ממש ממש ממש ממש מציק לי... מה, כשאתם במערכת יחסים, אתם לא עושים כלום בשביל להנות לבד
זה נשמע לי נורא מוזר. יש מצב לסקר בנושא

bar666xp

New member
../images/Emo45.gif שילך לאונן הוא לא ימות מזה ו..

"כי יש לי חברה בשביל זה" רק לי זה נשמע מגעיל ???

למעלה