מישל קטנה....

• פותח הנושא dun16
  • פורסם בתאריך

dun16

New member
מישל קטנה.... ../images/Emo8.gif

היייייייי מצאתי כמה תמונות של מישל קטנה...
תוסיפו עוד למי שיש...

OrdinaryDay

New member
דווקא המראה האמיתי שלה מאוד חביב

לפעמיים היא שמה יותר מידי מייקאפ'. אבל מה זה משנה, עם או בלי, יפה או לא יפה, העיקר שהיא מביאה לנו מוזיקה יפה.

LunyCat

New member
../images/Emo5.gifבעעעע!

גם במציאות היא לא יותר מדי יפה, אבל בתמונה האחרונה... בעעעע!!! היא נראית שם ממש רע! מזלי שאני אוהב את מישל בגלל המוזיקה שלה. בטח שלא בגלל איך היא נראית...
אבל עכשיו היא לא נראית כל-כך רע... היא דיי בסדר עכשיו, לא?

OldRedEyes

New member
תודה על התמונות!

ומישל לא נראית כלכך גרוע... היא בסדר גמור. היא אפילו דיי יפה.

dun16

New member
בקשה... חחחחח ../images/Emo9.gif

היא חמודה מאוד... לא מכוערת....

dun16

New member
../images/Emo99.gif אווריל/מישל

אני אוהבת כמה שירים של אווריל, יש לי את הדיסק שלה צרוב... אני פושעת... חחחחח.. :) אבל היא נראה לי קצת מלאכותית כזאת, חשה עצמה קצת רוקיסטית.. שמעתי קובר שהיא ניסתה לעשות לסיסטם אוף אה דאון... אני לא אוהבת אותה יותר מידיי.... מישל לא מתבלטת יותר מידיי אבל היא אמיתית ומיוחדת!

LunyCat

New member
עכשיו, היא... בסדר.

בתמונה למעלה היא לא משהו, בתמונה שאחריה הגבתי. ממש לא יפה. אבל... אני לא חושב שיש איזשהו קשר בין מישל לאווריל. מישל היא... טוב, מישל. היא מי שהיא, ואין לה כל כך פוזה. היא אמיתית, השירים שלה אמיתיים והפאנק, בדרך כלל(חוץ מבסינגלים) לא ממש קרוב אליה. אווריל לעומת זה... אווריל היא כולה פוזה. גם אם זאת הפוזה האמיתי שלה- זאת פוזה. היא מנסה להיות פאנקיסטית, אבל... היא לא. היא ממש מתרכזת באיך שהיא נראית מבחוץ. אז היא לא חושפת או משהו(וחבל...
חח), אבל היא משקיעה הרבה בלהראות מתאימה לפוזה שלה. לי אישית אין MTV... ואהבתי את המוזיקה של מישל. לפני שראיתי אותה. האמת שדמיינתי אותה לגמרי אחרת, אבל... אצל מישל העיקר זה המוזיקה. אצל אווריל גם לפוזה יש מקום ממש חשוב. לא יודע אם זה רע או טוב... אני מעדיף את מישל.

patito ƒeo

New member
כןןן ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif

לChop Suey.. אני אישית נקרעתי
אין לי מושג איך אהבתי אותה.. יש לה איזה 3 שירים שאני מחבבת <"בעבר" אהבתי את כל הדיסק שלה>, ואני פשוט נגעלת ממנה.. פוזרית מכוערת
<וכן! היא ממש מכוערת לדעתי..>

taltal girl

New member
רותממ, ../images/Emo25.gif

נגמלת מאבריל?! כולם חיפ חיפ חוריי לרותמ
יאאפהה לךך

patito ƒeo

New member
LOL ../images/Emo6.gif../images/Emo107.gif

כן.. אחרי שחברות שלי הכירו לי סיגנונים אחרים..
לאב יו בובה!!..

patito ƒeo

New member
סיגנונים? ../images/Emo107.gif

מה קרה לי..
סיגנונות* וחסר לי שאני טועה עכשיו.. לא עשיתי ת'בגרות שלי בלשון אבל אני עדיין צכה להבדיל S: ואממ, סליחה שיצאתי מהמסנג'ר.. הוא טיפש..

Shibby Master

New member
מה?!?!

איך אפשר להגיד שהיא לא יפה??
היא מדהימה, ואולי היא לא קורצה מחומר של דוגמניות על- אבל זה רק בגלל שאין עליה את הפוזה המפגרת הזאת..! Meech- what you see is what you get איך אפשר לא למות על החיוך העקום החמוד שלה??
לפעמים באמת שמים לה יותר מדי איפור- במיוחד בצלליות השחורות בעיניים. כאילו עושים אותה אוובר סינית או משהו כזה אוקי אולי כשהיא הייתה צעירה היא לא נראתה כזה טוב כי היא הייתה טיפה טום-בוי כזאת והיא לא הכי השקיעה במראה שלה אבל אי אפשר להגיד שהיא לא נראית טוב עכשיו. לפחות ככה אני חושבת. אתם לא חושבים ככה?

dun16

New member
מישל ../images/Emo99.gif

הייי!!! מישל לא הבנאדם הכי יפה בעולם אבל היא ממש חמודה! היא יפה!! אני אוהבת אותה... :) למרות שראיתי באיזה אתר שמתחת לכל המייקאפ יש לה כתם לידה גדול מתחת לאחת העיניים ובגלל זה היא עם איפור או משהו.. אני אחפש את זה איפשהו.... אבל היא ממש יפה ויש לה עיניים מיוחדת כאלה ושיער מהמם... היא מדהימה!!!!.. אני חולה עליה

למעלה