מישל מעשנת?!

מישל מעשנת?!../images/Emo12.gif

התמונה הבאה היא מצילומים מיוחדים שפורסמו באתר מעריצים של מישל. בתמונה מישל מחזיקה סיגריה? אתם חושבים שהיא מעשנת? זה טוב לדעתכם או לא?

OrdinaryDay

New member
../images/Emo5.gif

אני מעדיפה אותה ערומה עם דברים מבצבצים מאשר בצורה מחרידה כזו
אני לא חושבת שהיא מעשנת...זה בטח סתם בשביל הקטע...יו נאו..ליצור אווירה מוזנחת כזו
(מישלי שלנו מדרדרת
)

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo6.gif לא הבנתי מה היא מחזיקה עד

שקראתי מה שכתבתם! חשבתי שעישון הורס את הקול. או משהו כזה...
(יש לי הוכחה!! תנסו לשמוע את המורות בבית ספר שלי! הן כולן מעשנות והצרחות שלהן שוברות חלונות!!)

buffgirl

New member
היא נראית כמו ג'נקי ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

כזאת מהרחוב... מה עבר עליה? אני ממש מקווה שזה לאיזה קליפ או משהו כזה.. ואני לא חושבת שהיא באמת מעשנת.

hada§

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo80.gif../images/Emo31.gif../images/Emo80.gif../images/Emo162.gif

תמונה מפחידההה... היא נראת מסוממת קצת כאן...
טוב מי יודע איזו סיגריה זו...
חחח לא נראה לי אבל שהיא מעשנת באמת...אני מקווה לפחות...

גם אני לא חושב ../images/Emo11.gif

גם אני לא חושב שזה לשימוש עצמי זה בטח לצילומים היא שוב נראת רע!!!!! בעיה שלה ... חחח אבל חבל זה פוגע לה בקול!

E

Elektra Natchios

Guest
אז זה כן נכון!

(שעישון פוגע בקול...)

OrdinaryDay

New member
דה, מרפיקי, את צריכה לשמוע את קולי

אם היא באמת מעשנת, זה לפחות מסביר את מה שקרה לקול שלה לאחרונה...

זה פוגע בקול אבל

בשלב מסויים ואחרי כמות כלשהי למשל הידעתם !!! דוד ד'אור מעשן ושירי מיימון ויהודה לוי ואפרת בוינבלע! חחח הם כולם היו במסגרות של שירה בחיים שלהם והם מעשנים

Sweet Misery

New member
נקווה שלא.

אבל זה החיים שלה. יכול להיות שזה באמת רק בשביל התמונה. ודווקא אהבתי את התמונה, אני אוהבת את הסטייל הזה.

HaMsTeR

New member
היא נראית ממש מפחיד.. ../images/Emo118.gif

מחוצה כזאת.. והסיגריה ממש לא מתאימה. לא לה ובכלל..

White Stripe

New member
גם אני בדומה למישו שאמר קודם

חושבת (בעצם, בטוחה) שזה בשביל המראה המוזנח. השאלה היא למה? היא ממש מכוערת ככה. אבל איך שבא לה.. היא מפתיעה אותי הרבה לאחרונה. כנראה גם היא רוצה קצת צומי, לא נורא.. בהצלחה לה.

למעלה