מישו ראה בערוץ 10...?

צ א ל ה

New member
מישו ראה בערוץ 10...?

אמא שלי אמרה לי עכשיו שהיא ראתה בערוץ 10 היום בסביבות 1 בצהריים איזשהו קטע עם הדורבנים. לא קליפ ולא הופעה, איזשהו סוג של ראיון... אבל היא לא יודעת להסביר לי מה זה היה כי היא הייתה חצי ישנה. אז אם מישו ראה... ספרו..!

1Reebok

New member
זה מעניין

ראיתי באתר של הבוטלגים בוטלג חדש חדש שקוראים לו "זיגו מדבר".

אממ..זאת אני..

חחח..אני די חדשה בכל העניין של הבוטלגים ואני מאוד מעוניינת בבוטלג מההופעה שלהם,אז הכנסתי את הבוטלג הזה,זה בוטלג שדורבניסטית שמה בפורום לפני כמה חודשים.

אממ..בינתיים

אני לא מקבלת שום תשובות בקשר להחלפות (האתר בכלל פעיל?!),ולא נראה לי שגם יהיו..ואני ממש ממש רוצה את הבוטלגים..הם נשמעים ממש מעניינים..חח..כל דבר שמישו יכול לשלוח לי יהיה טוף

1Reebok

New member
לירדן יש פול, פול, פול בוטלגים

על קלטות וידאו. כשהיא תמצא דרך להעביר את זה למחשב, יום מן הימים.

הממ... הייתי מעדיפה שלא לפרסם את זה

וזה גם לא בדיוק נחשב בוטלג בכל מקרה...
וד"א ראיתי את מה שהיה היום...

טוףף..אני כבר מורידה אותו..

אני לא הייתי בטוחה בכלל בכל העניין הזה..פשוט מאוד רציתי בוטלג של הדורבנים..היו שם שירים שאפעם לא שמעתי (שיר אהבה צרפתי,בקיץ הזה תלבשי לבן,צל עץ תמר..כל מיני חידושים שלא הייתי לי הזדמנות לשמוע).

חח..בוטלג?..

גמני לא כ"כ בטוחה,אבל ממה שהבנתי זה איזשהו קובץ (אודיו\וידיאו) ששייך למישו. באתר הם מוצגים ואפשר לעשות החלפות איתם.

papal

New member
בוטלג

די פשוט זוהי הקלטה של הופעה או סקיצת אולפן, שלא יצאה באופםן רשמי או על ידיד ההרכב, אלה הוקלטה באופן כלשהוא, והזכויות עליה שייכות למקליט, בתנאי שהוא לא יפר את זכויותל היוצרים וימכור את זה או ישמיע את זה בפומבי יש בוטלגים ,שאחרי פרק זמן מסויים גם נעשיםפ חוקיים, כמו למשל, יש מי שמכר בוטלגים של ביטלס במיליוני דולארים. באופן עקרוני, בוטלג הוא הקלטה לא רשמית- למשל אם הדורבנים הופיעו ברדיו והקליטו אותם -את השידור, זה בוטלג . זה פחות או יותר הכיוון יש לציין שעד כמה שידוע לי, יש אומנים שאוהבים את זה ויש שלא

1Reebok

New member
../images/Emo45.gif

כמו גם ההופעה של הקספרים ששודרה בגלגל"צ ועכשיו יוצאת ע"ג תקליטורים. הזכויות, אגב, שייכות עדיין ללהקה, שהרי הן יצרו את המוצר, ומדי פעם גם לערוץ המשדר, אבל בכל זאת, אי אפשר לקנות.

למעלה