מישו ראה אתמול

moriabar

New member
מישו ראה אתמול

את התוכנית עם קיציס ואלי ומריאנו? כי אם כן, מישו מוכן להסביר לי מה לעזה הקונקשן בין סי היימן לרוק?!!!!!!! כאילו, להביא את ברי עלה יותר מידי כסף???!!! זה ממש מעצבן! ואני חשבתי שייצג אותי מישו טוב..... חוצמזה שהם לא הביאו גם נציגים למוזיקה חסידית.... מה איתם? זה הכי ישראלי, כי רוק יש לכל מדינה, ומזרחי זה למדינות ערב...וחסידי-זה אנחנו...

א דישה

New member
אני ראיתי

היו צריכים להביא גם זמרות (גם לצד של המוזיקה המזרחית הביאו זמרת) והם לא היו יכולים להביא את שילה פרבר או כל מיני זמרות אחרות כי אף אחד "לא מכיר" אותן אז הביאו את סי הימן (שמפיקי התוכנית רואים אותה כנראה לזמרת רוק ישראלי) השאלה צריכה להיות למה סיי הימן ולא קורין אלאל

ToL ToL

New member
או למה סי היימן ולא דנה ברגר?

זה היה מפחיד לשמוע שהמזרחית היא מיצגת את המדינה שלנו!!! פשוט מ-פ-ח-י-ד!!!! מה זה צריך להיות???

א דישה

New member
כמה שזה כואב זה דיי נכון

רוב בני הנוער בארץ הזו שומעים מזרחית (כבדה) והמזרחית מיצגת את הרוב בארץ הזו

לדעתי את טועה!

לדעתי הנוער של היום יותר מתחבר לרוק ישראלי מאשר למזרחית לפחות ככה אני מרגיש! והיו צריכים להביא את שילה פרבר ברי סחרוף ועברי לידר (ייצוד של כול סוגי הרוק הישראלי, נו טוב לא כול אבל חלק נכבד)

exit_from_here

New member
לדעתי כולם טועים וגם צודקים

מה שלדעתי מייצג יותר מהכל במוזיקה בישראל זה השילוב... תראו את אהוד בנאי למשל,הוא עושה שירים מזרחיים אין מה לעשות אבל הוא עדיין עושה אותם ברוק ישראלי... גם לברי סחרוף יש שירים עם נגיעות די גדולות של מזרחית... מינמל קומפקט בנו את הלהקה סביב הערבוב שבין רוק לאתני... בישראל יש קסם מיוחד במוזיקה שמערבבת תרבויות. ומזרחית יכולה להישמע יפה רק חבל שמרוב הרצון להכניס את השירים לפלייליסט המזרחית ה"חזקה" יותר בישראל מסריחה..גם הלייט,רוק מזרחי לעומת זאת הרבה יותר חביב. ואני מבקש לא להזכיר את החור והבצל בשרשור זה,זה עושה אותי חולה.

actress

New member
אני אגיד לך מה הקונקשן, הקונקשן כי

היא רוקרית ואם לא הבנת את זה עדיין אז תסתכל ותראה ותשמע את המוזיקה שלה ותראה כמה רוקרית גדולה היא. טוב נו מי שלא מכיר ולא יודע לא יכול לדעת עד כמה היא ההה זמרת של הרוק, חוץ מזה בפורום שלה היא מדברת על זה כל הזמן.

למעלה