מיש'ו פה שומע

R E D E V I L

New member
מיש'ו פה שומע

Unwritten Law Mxpx Anti Flag Ataris Bad Religion Midtown Yellowcard Pennywise Gob AFI סתם להקות טובות שעלו לי בראש עכשיו... תשמעו גם Him למרות שזה מטאל..

ALMIGHTY

New member
יש להודעה הזאת תכלית?

או שהיא רק באה להראות כמה אתה פאנקיסט ששומע פאנק-רוק לעומתנו,הפוזרים, ששומעים פופ-פאנק ממוסחר?

R E D E V I L

New member
כן

יש בה תכלית = המלצה. לא מוצא חן בעיינך אל תקרא. ומי שמשחק אותה פה פאנקיסט קשוח זה אתה יא ' סתמי ת'פה ואל תשמעי גוד שארלוט' אז סתום ת'פה.

R E D E V I L

New member
ציטוט שלך :

תקשיב לי יא חתיכת פוזר מזוין!!! אני הולך לפתוח לך את ה... סתם שמע אותם אם זה עושה לך טוב....רק תדע שהם אפסים אז מי פה בדיוק משחק אותה פאנקיסט קשוח, לעומתנו, ה"פוזרים" ששומעים פופאנק? טמבל.

ALMIGHTY

New member
מ-ה??!?!?!?!?!?!

אין לי מושג בגרוש מה אתה רוצה ממני! "תקשיב לי יא חתיכת פוזר מזוין!!! אני הולך לפתוח לך את ה"(קטע בהומור כדי להראות שמי ששומע גוד שרלוט הוא פוזר...כי פאנקס לא שומעים פופ פאנק ממוסחר). "סתם שמע אותם אם זה עושה לך טוב....רק תדע שהם אפסים"(הדעה שלי על גוד שרלוט). יש לך בעיות?

R E D E V I L

New member
מה אני רוצה ממך?

מה אתה רוצה ממני?! חלאס כבר לנסות להראות שאתה פאנקיסט קשוח ושכולם פה פוזרים, זה נמאס. ואני גם לא אוהב את גוד שארלוט, הם להקה ממוצעת ומטה, אבל אני לא יורד על מעריצים שלהם להראות שאני יותר "מגניב" ו"פאנק" מהם.

ALMIGHTY

New member
מי ירד פה על מישהו ?!?!?!?!?!?!?!!?

לא קיללתי אף אחד, רק הבעתי את הדעה שלי שגוד שרלוט הם אפסים. אתה באמת צריך לחפש ריבים אחרים.

ALMIGHTY

New member
ואני פה הפאנקיסט הקשוח?!?!?

אחי, אל תשכח למי מפה יש מוהיקן.

R E D E V I L

New member
גזרתי אותו

לפני יומיים כי אני צובע לכחול. אבל מה זה קשור?! אני עושה כי זה יפה לי, וכי אני אוהב לשנות תסרוקות. מה זה קשור למי שאני ואיזה מוזיקה אני שומע?

oliveoil

New member
אני חושבת שהוא התכוון

שהתכלית (כלומר המטרה) של ההודעה היא להעביר המלצה. יאפ. אני מזיינת את כולם פה בהבנת הנקרא!

ALMIGHTY

New member
אני חושב

שלא היה צריך לפתוח דיון על המטרה-תכלית-המלצה מכיוון שזה מובן מאליו

oliveoil

New member
מסתבר שלא ../images/Emo3.gif

ועד שלא יהיה משהו אחר לדבר עליו, נראה לי שענייני מטרה-תכלית-המלצה הם תחליף די הגון. או משהו כזה.

blinkme

New member
אלמיטי

זה לא פופ פאנק חלק מזה זה פאנק מטאל(לא punk אלא fank) או פאנק רוק

ALMIGHTY

New member
בד רליג'ן די מאוסים,הרבהשירים דומים

אבל פניוויז מעולים. יש להם גם הרבה שירים דומים.שיר טוב שאהבתי enemy

R E D E V I L

New member
תכלית זה מטרה

והמטרה שלי זה המלצה. ומה עכשיו funk קשור? טוב לא משנה. בכל מקרה, תורידו him - right here in my arms him - join me in death אלה אחלה שירים למרות שהם לא פאנק...

למעלה