חחח...
עוד מעט נראה מה יש בקומונה אבל אני בכלליות מעדיף פורומים. על shadow of the day - לא בהכרח שירים של לינקין, פשוט שירים שקטים כמוהו שגם יש להם סאונד דומה.. (זה מזכיר לי קצת את u2, אז אל תמליצו משהו שלהם, האמת שזה גם מזכיר לי את Unendlichiete (או איך שכותבים) של טוקיו הוטל (השיר היחיד שלהם שאני חושב שיפה)) על בראנד ניו: אז ככה אני התאהבתי בהם (או הכרתי אותם) דרך האלבום השני Deja Entendu, בארץ לא מצאתי אותו לקניה (אפילו שבמחשב כבר חרשתי לו את הצורה) ואז כשהייתי בצרפת מצאתי אותו אבל במארז שכלל גם את האלבום הראשון. האלבום הראשון ממש לא עניין אותי, לא זוכר אפילו למה, אבל כל כך רציתי את השני שפשוט קניתי את המארז, בסוף יצא שבכל הימים שנשארו לי בצרפת חרשתי רק על הראשון ואפילו לא שמתי לרגע את השני בדיסק מן. XD אז ממש התלהבתי מהראשון, אח"כ הורדתי את השלישי וממש התאכזבתי ממנו. אבל אמרתי לא יכול להיות שיש להם שני דיסקים כל כך מצוינים ושלישי חרא אז השקעתי וניסיתי לשמוע אותו עוד ועוד וכרגע אני כבר אוהב אותו יותר מהשניים הקודמים. ז"א אני חושב שהוא פשוט קשה להאזנה וברמה אחרת לגמרי מהשניים הקודמים שהם יותר קליטים, אבל כשהשקעתי וישבתי עליו בסוף התרגלתי וממש אהבתי.. (אגב זה לא תמיד ככה, נגיד את boys night out וגם coldplay ממש אהבתי אבל הדיסק האחרון שהם הוציאו פשוט לא הצלחתי לאהוב לא משנה מה עשיתי) ואם כבר בויז נייט אווט, חובה לכל מעריצי בראנד ניו!!! תחפשו אותם, משהו מדהים, גם לחן, גם ביצוע וגם מילים.