מישו יודע- מתי ישודר ב-yes הסרט :"נייט מאר ביפור קריסמס" שכידוע עליכם סירטו האהוב על בילי....
A A Lovato New member 19/2/05 #1 מישו יודע- מתי ישודר ב-yes הסרט :"נייט מאר ביפור קריסמס" שכידוע עליכם סירטו האהוב על בילי....
A A Lovato New member 19/2/05 #4 זה מאוחר=/ לא נורא...גמככה אני לא באה לבצפר יום שני תודה וליזעעעע תודה על הכול עזרת לי לאב יו
J Just Angel New member 19/2/05 #5 אין בעד מה-אוהפתותך גם ../images/Emo23.gif זה ב'מת מאוחר אבל אני גם ככה לא מצליחה לישון בלילות
A A Lovato New member 19/2/05 #6 חחחחחח../images/Emo24.gif לא קשור-אבל היום ממש ראיתי את חדרה-פשוט היייתי שניה מלראות אותך
ט טטה בטטה New member 19/2/05 #7 .... לסרט קוראים הסיוט שלפני חג המולד.... מישו יודע מתי הסטר ישודר בהוט????פליז...תודה מראש..
E EleVaTioN New member 20/2/05 #11 לא נדמה לי שזה יהיה בHOT../images/Emo129.gif גם לי יש הוט, בעסה! רציתי לראות את הסרט. וזה גם לאמ וצא בYES אולי זה לא יהיה בשהבוע הקרוב
לא נדמה לי שזה יהיה בHOT../images/Emo129.gif גם לי יש הוט, בעסה! רציתי לראות את הסרט. וזה גם לאמ וצא בYES אולי זה לא יהיה בשהבוע הקרוב
A A Lovato New member 20/2/05 #18 לנו היה- 1.העולם האמיתי סאן דייגו-פרנקי 2. משפחת אוסבורן 3.ווג'ה קוג'ה-סוטה שכמותי 4.פרוייקט y -הייתי מכורה! 5. אחוזת הטירוף זה כבוד
לנו היה- 1.העולם האמיתי סאן דייגו-פרנקי 2. משפחת אוסבורן 3.ווג'ה קוג'ה-סוטה שכמותי 4.פרוייקט y -הייתי מכורה! 5. אחוזת הטירוף זה כבוד
U Unaffected New member 20/2/05 #19 וודג'ה קודג'ה XD עכשיו יש את יס וויקנד שזה הערוץ הכי שליטה שיש :]
S Ssפיית השינייםsS New member 20/2/05 #20 אויי יס זה באמת שליטה!!!! איזה חמוד דון מאחוזת הטירוףףףףףףףףףףף