מישו יודע.......

mominman

New member
מישו יודע........./images/Emo35.gif

נכון קימי...? שזאת שמחליפה את מיסטי... מה האבה שלה בפוקימונים.. כאילו נכון מיסטי - פוקימוני מים , ברוק - מלחמה וסלע . אז מה היא אוהבת ...?!?

Houndour

New member
קימי?

הארוקה
ואין לה אהבה לסוג מסויים. להיפך, היא די לא אוהבת פוקימונים. היא הצטרפה למסע רק בשביל המסע עצמו, כי היא אוהבת לטייל ולראות מקומות חדשים.

OFIRB9

New member
הרוקה-יפנית

קימי-אנגלית (וגם ברובי ספיר) מיי-עברית חרטה, הכי אהבתי את קימי אני לא בטוחה מה היא אוהבת, אבל היא לא מפחדת מחרקים, להפך יהיה לה את הזחל האדום הזה שיתפתח עד הסוף (בו זמנית לג'סי יהיה את המין השני שלו) ואני חושבת שהיא תבחר במדקיפ פוקימון ראשוני (אש תופס טורצ'יק)

Thestral

New member
../images/Emo58.gifספוילר מעלי!../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

בבקשה תקפידו לשים
לסימן ה-
בכל מה שנוגע לעונה השישית

kaji to mizu

New member
לדעתי השם הירוקה מקסים!!!

אני חולה על שמות יפניים!!! על יפנית!!! על אנימציה יפנית!!! ובייחוד על פוקימון!!!!!!!!!!!!! KAGAMI זה גם שם יפה לבת!!! הפירוש שלו זה: מראה !!!!! SAYONARA לבינתיים!!!

Yuske

New member
אהבתי את הכינוי שלך kaji to mizu!!!

מה זה אומר? אני יודע שמיזו זה מיים קאג'י ידעתי היום הצהריים אבל שחכתי><....פירוש פירוש פירוש!!!!! Arigato Ja אגב...מאיפה לעזזל השם "קימי" צץ פתאום??? קוראים לה מאי

Houndour

New member
קוראים לה באנגלית מאי ../images/Emo12.gif

קימי זו.. לא יודע מי זו.. מי זו? ו-|ספויילר|: היא תבחר בטורצ'יק (או יותר נכון טורצ'יק יבחר בה, כי היא לא מתה על פוקימונים..)

livnatkris

New member
קימי זה השם הרשמי

יש לציין שגם השם הרשמי שלה הוא SAPPIR מרינה (דני) השם הרשמי שלה זה KRIS קנטה (יושי) השם הרשמי שלו זה GOLD בכמה מקומות זה HIRO אש, השם הרשמי שלו זה RED וכן הלאה....

Yuske

New member
מוות ליושי מוות ליושי!!!! *קורא

להמון עם הלפידים לעבר הדיבוב האמריקקי* לעולם אל תזכירו את השם המסריח והאמריקקי של קנטה-סאן שאני נמצא בפורום!!!! *פותח להמון הזועם את הדלת כדיי שייכנסו* ובאותה נימה גם מוות לדני (אותה סיבה אותו דבר מה שרשמתי למעלה רק במקום "סאן" שימו "צ'אן" ובמקום לפתוח להמון את הדלת אז לצאת אחרי ההמון מהדלת) תודה^_^

תמותו,אמריקקים!../images/Emo157.gif../images/Emo19.gif

דני?יושי?מאי?בואו לפה!^^*מוציאה רובה ויורה בכולם*
ניקול,רוצחת שכירה מחיר: רצח יחיד:178 ש"ח רצח המונים:322 ש"ח 50 ש"ח הנחה לחברי הפורום 50 ש"ח הנחה לאלו ששונאים מדובבים אמריקקים

Houndour

New member
מזה שם רשמי? ../images/Emo12.gif

ביפנית היא הארוקה, באנגלית היא מאי.. אם במונח "שם רשמי" את מתכוונת לשם שלה במשחק אז אוקיי 0.0 אבל בכל אופן, "השם הרשמי" שלה באנימה הוא לא אחר מאש הארוקה ^^

Thestral

New member
יש הבדל../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

למעלה