מישו חושב ש...

muldercrushed

New member
טוב טוב!!!

הבהלת אותי קצת עם זה !!! אם אמרת אז אמרת!! אישית לא ראיתי את הפרק או את מגרש השדים אבל אם את אומרת את זה בכזו נחרצות אני מאמינה לך..

Gilliana

New member
לא צריך להבהל ../images/Emo13.gif

ושוב, "מגרש השדים" ו-"פולטרגייסט" (שממנו הציטוט They're here) הם שני סרטים שונים.

1Shir

New member
היא בכל אופן לא אמרה על דעת עצמה...

גם אם היא לא "ראתה את הסרט", היא מכירה את הציטוט מפרומואים או משהו..

Gilliana

New member
שיר DARLING...

תראי מה שאלתי אותך בהודעה הקודמת, בדיוק כדי לפסול את אפשרות הפרומואים (שגם אותה לקחתי בחשבון).

1Shir

New member
מכיוון שלא ראיתי את הסרט...

וכפי שאת כבר בטח ראית, אני גם אפילו לא זוכרת את ההקשר שבו היא אמרה את זה בסדרה, אני לא יכולה להכריע בתשובה הזו... אבל למה אמרת בהתחלה שהיא ראתה את הסרט 5 פעמים? היא אמרה את זה בסדרה או משהו? (איזה דיונים מוזרים!..)

Gilliana

New member
רגע רגע - עשית עכשיו סלט שלם ../images/Emo13.gif

את מגרש השדים היא ראתה 5 פעמים (וכן, היא אמרה את זה). They're here זה בכלל מסרט רוחות אחר - פולטרגייסט. עכשיו ברור יותר?

1Shir

New member
סליחה על הבלבול

טוב זו רק הוכחה שלא ראיתי אף אחד משני הסרטים הנ"ל.. והאם את זוכרת באיזה פרק היא אמרה את זה? (על מגרש השדים)

Gilliana

New member
אם אני זוכרת נכון...

זה היה ב-Miracle man. בכל אופן מה שהיא בטוח אמרה שם הוא שזה אחד הסרטים החביבים עליה.

1Shir

New member
ואחרי כל זה...

מאיזה פרק זה בכלל??? אני לא זוכרת.

1Shir

New member
יווו איזה קטע!!!!!

אני יודעת שזה מוזר, אבל אני הלילה חלמתי על הבחורה ההיא!! וזה במיוחד בשבילך גילי - היא גם התארחה בעונה הראשונה של מלרוז פלייס, היא שיחקה שם אשת רופא מוכה והיתה ממש חמודה, אולי בגלל זה היא הצליחה לפלס את דרכה לחלומות שלי... אבל זה עדיין מוזר, כי אפילו אין לי בוידאו את הפרק הזה...

Gilliana

New member
Darn...

ידעתי שהיא מוכרת לי מאיזה מקום לא זכרתי מאיפה! כל הכבוד שיר! וזה שחלמת עליה - זה ממש, אבל ממש תיק X. היא לא איזו דמות קבועה או אפילו כזו שחזרה על עצמה ומתי בכלל ראית את הפרק הזה לאחרונה? מקסימום לפני חודשיים שלושה כשהיה השידור האחרון ב-AXN. כמו שאמרתי - תיק X רשמי.

1Shir

New member
את צודקת בכל מילה

אין לי מושג למה הגעתי אליה לפעמים אני מרגישה כמו X file אחד גדול... ושלא תחשבי שאת הפרק ההוא ממלרוז יצא לי לראות בשנים האחרונות... כך שבאמת אין סיבה נראית לעין נכון, היא מאוד חמודה, אבל עד כדי כך??? כנראה שהיו לי "רגשות מודחקים" כלפיה, אין הסבר אחר.. תגידי איזה צבע שיער היה לה? כי חלמתי עליה בהקשר של זה שפעם אמרתי לך ששתי הנשים הטלוויזיוניות שמאוד השפיעו עלי הן שתיהן ג'ינג'יות (ורופאות.. מדובר כמובן בקימברלי), אז איכשהו היא התקשרה לי לשתיהן בחלום, אני לא בדיוק יודעת למה, אולי בגלל שהיא היתה אורחת בשתי הסדרות..

Gilliana

New member
והנה כמה פרטים על הגברת:

שמה ליסה ואלס, היא הופיעה בתפקיד לורן קייט כאמור בפרק shadows (פרק 5 בעונה הראשונה) ובפרק ה-15 בעונה הראשונה של "מלרוז פלייס" (בית האלוהים) בתפקיד ליז מקביין. איזה צבע שיער היה לה אני לא סגורה כי זה באמת היה מזמן, אבל גם משהו בכוון האדמדם אם כי כהה יותר. מסתבר גם שהיא הופיעה בתפקידי אורח בכמה מהסדרות האהובות עלי (לא שאני זוכרת אותה, כן?) ביניהן: זינוק לאתמול וסוכן סמוי. ולכי תביני לנו אנחנו חולמים על אנשים אלו או אחרים, המוח הוא עניין מופלא ומסתורי מאין כמוהו.

למעלה