מישו חושב ש...

muldercrushed

New member
מוזר..

תמיד חשבתי שאן מישהו יראה את הסרטים האלה זה הוא.. אבל לגבי סקאלי , אם מאלדר לא ראה את הסרטים הסיכויים שסקאלי ראתה אותם פיצפונים..

Gilliana

New member
ממש לא!

את "מגרש השדים" היא ראתה 5 פעמים וידעה יופי יופי לצטט מפולטרגייסט. דיינה סקאלי היא לא בדיוק מה שאתם חושבים

muldercrushed

New member
וואלה??

ממש מגניב!!! מגרש השדים?!?!?! כל הכבוד לה!1 מסתבר שהיא באמת לא מה שחשבתי!! גו דיינה, גו דיינה, גו גו גו דיינה!!!!

Gilliana

New member
אוי נו די... ../images/Emo6.gif

מילא לצטט, אבל לדייק באופן שבו זה נאמר במקור כמו שהיא דייקה? היא ראתה את הסרט לפחות פעם אחת - בואי נתערב?

1Shir

New member
אבל איך תיישבו את ההתערבות שהצעת?..

תשאלו אותה?

Gilliana

New member
נעשה סקר

ובואי נתחיל איתך: מה את אומרת? סקאלי היתה יכולה לצטט את קרול-אן באותה אינטונציה ובאותה הבעה אלמלא היא ראתה את הסרט וידעה גם לעשות את ההקשר המתאים, בזמן ובמקום הנכונים?

זה לא אומר כלום...

כלומר, בהקשר לזה שהיא הפתיעה בכך שראתה את הסרט הזה.. אני ראיתי את הסרט "סתיו בניו יורק" שאם תשאלי כל אדם ממכרי הוא יגיד לך שאין מצב שאני אראה סרט כזה.. לפעמים רואים סרטים משונים או לא מתאימים לך כי פשוט ככה יוצא.... ומאלדר מלך... זהו... הייתי חייבת.... נפלט.. מצטערת...

Gilliana

New member
מה זה הסרט הזה בכלל?

כלומר, שמעתי עליו - אבל אין לי מושג על מה הוא. וסתם OFF - ראיתי אתמול סרט מעולה בכבלים - מיסטיק ריבר, את בטח מכירה אותו... ולגבי סקאלי - זה לא שהיא סתם ראתה את "מגרש השדים" - היא בפירוש אמרה שזה אחד מהסרטים הפייבוריטים שלה.

Gilliana

New member
המממ...

סרט כמו "פולטרגייסט" זה ממש לא סרט שרואים במקרה - כלומ, לא אם אין איזושהיא אוריינטציה לנושא, לפחות כך אני חושבת.

1Shir

New member
"סתיו בניו יורק" דווקא סרט לא רע

נכון שהוא די איטי, אבל יש בו משהו שנכנס ללב והמון אווירה והמון המון עצב... וגילי על מה זה? על בחורה (וינונה ריידר) שחולה במחלה קשה ואיזה מיליונר (ריצ'רד גיר) מתאהב בה ועד הסוף מנסה לא לאבד תקווה בהצלת חייה. באמת אין הרבה עלילה אבל הסרט עשוי טוב וסרט מתוק ואפרורי.. ודווקא לי אין מושג על מה זה "מיסטיק ריבר"

Gilliana

New member
למה הסרט הזה... ../images/Emo58.gif

מזכיר לי את הסרט המשמים והמייגע של דיויד עם מיני דרייבר (ששכחתי כמובן את שמו) שבו היא מקבלת את הלב של אשתו המנוחה? (הסרט הזה ייבש אותי והצליח אפילו להרדים אותי בטיסה מישראל לניו-יורק, תארי לך...). "מיסטיק ריבר" הוא סרט שביים קלינט איסטווד בככיכובם של שון פן (שאני בד"כ לא סובלת אבל בסרט הזה הוא שיחק נפלא, טים רובינס וקווין בייקון המספר על שלושה חברי ילדות, או יותר נכון - היו חברים בילדותם כאשר אחד מהם נחטף ועבר התעללות מינית וכתוצאה מכך נותר לקוי בנפשו. השלושה חוזרים ונפגשים כאשר בתו של אחד החברים נרצחת והחבר השלישי הוא הבלש שחוקר את מקרה הרצח. סרט מרתק, אני מאד ממליצה!

1Shir

New member
גם את הסרט ההוא לא ראיתי..

וכפי שהבנתי ממך אני גם לא אראה.. ולמה שון פן דווקא חמוד לדעתי.. ובאמת נשמע סרט מעניין! אם ייצא לי אני אראה.

muldercrushed

New member
מסכימה איתך..

השורה הזו יכולה להיות גם לא במסגרת של ציטוט מאיפשהו היא הייתה יכולה לומר את זה על דעת עצמה..

Gilliana

New member
גם את??? ../images/Emo12.gif

היא לא סתם אמרה את זה - היא אמרה את זה בדיוק באינטונציה המדוייקת של קרול-אן, אז מאיפה בדיוק היא המציאה את זה אם היא לא ראתה את הסרט???

למעלה