מישו הרשה לכם?

מישו הרשה לכם?

להיות בשקט?? לא! אל תגידו לי "איימי מצטערים" "זה לא יקרה שוב" "זה לא מה שאת חושבת " (זה מה שאלמוג אמרה לי כשתפסתי אותה על חם..) חחח יאללה קצת באלגן.. אני יחפה עליכם מגבי ומאלמוג.. אז שיהיה נושא לשרשור.. ספרו איך היה היום שלכם? (אלמוג אני מקווה שזה בסדר..)

חחח את בטוחה שאת רוצה שאני יספר...

איך היה לי היום?! חחח סתם.. לא היה משו מיוחד.. היה לי היום רק בצפר ובייביסטר ואז הלכתי לישון עד איזה תשע בערך וממ זהו..=] שיהיה לכם לילה טווווב :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טיפשה שכמותך.. באמת חשבת שהתכוונתי אלייך??? רוב היום היה איתיייייייייייייייייייייייייי!! ואת השאר ידעתי בעל פה.. מחר אנלא הולכת לבצפר.. אני חולה..

חחחחחחחחחח D:

אז רגע אני לא קשורה לפורוםם!??! חוצפניה! וחוץ מזה לא רוב היום הייתי איתך רק עד 12 בערך... זה אפילו לא חצי מהיום!
וגמאני התכוונתי להגיד לך שאנלא הולכת...חחח

זה מספיק

ביותר...עד 12.. פייי אני עוד בחיים.. סימן שאת לא מפלצת בעל 3 ראשות.. את רק מפלצת.. בלי 3 ראשות.. וחוצמזה קצת מנוחה ממך לא תזיק לי..

וגבי ואלמוג צודקים!

צריך סופסוף לפתוח שרשור דיבורים על שורטי! אנחנו כל הזמן רק מדברים על עצמנו מה עשינו כל היום ומה נעשה מחר...

נכון, אין כ"כ על מה לדבר...

אבל תמיד אפשר למצוא... וואי בדיוק נזכרתי בסרט ששורטי מצלמת.. מישו יודע מתי יהיה אפשר לראות אותו?

polly169

New member
וואווו איזה חפירה...

דפקתם פה ,כיאילו מה גם בפורום אתן לא מפסיקות חחח אני בחיים לא ראיתי דבר כזה ,אני בחיים לא הייתי יכולה לחיות ככה ,אתן אשכרה נשואות רק בלי הלישון ביחד {ועוד כל מיני דברים חחח}

חח כה זה בדיוק ככה!

אבל היום למזלי אנלא יראה אותה כל היום.. כי אין בצפר אין מועצה וגם לא מדצים חחח.. אבל היום אני בייביסטר עד שעה 23:00 אם לא יותר

polly169

New member
אז ככה זה היה...

עשיתי היום את הבגרות באנגלית ,אולי עניתי לא נכון על 2 שאלות מקסימום מתוך כל המבחנים , שונאת לעשות מבחנים זה כזה משעמם , התחלתי ב1 סימתי ב5 אחר הצהריים ואז ישר נסעתי לאורטופד הוא שלח אותי לרנטגן שהייתה חוויה לא נעימה בכלל ,ואז חזרתי לאורטופד ,הוא בדק ת'צילומים וראה שזזה לי קצת החוליה בגב התחתון ואמר ללכת לפיזוטרפיה ושעם זה כואב קצת לא לעשות כלום ,שזה אומר לא לרקוד ,לא לעבוד ,לא לרוץ לא אירובי {ועוד כל מיני דברים} עוד חודש צבא אני מקווה שזה יעבור עד אז תכנסו ותורידו את השיר הזה{חינם} אני יכולה להקשיב למנגינה הזאת שעות Distant - milla jovovich http://www.millaj.com/music/index.shtml {השיר נמצא ברשימה של more demos }

חחחח שתהיי בריאה ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

אני לא יכולה עלייך חח :) אני סיימתי היום אנגלית עשיתי 3 יחידות אחרונות היה דיי סבבה העיקר עברנו את זה.. :) ובגדול אני כל היום באתר שניקרא אטרף שזה כמו מקום ללסביות בקיצ' הכרתי מלא לסביות חדשות וישנות חחחח כולן שם... אז יש הרבה כוסיות חדשות ברשימה.. :) טוב אני אפסיק כאן אני מדברת הרבה לילה טוב

בארור.. ../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

הכרתי שם איזה אחת.. חח היא אומרת לי ואיי איזה כייף לך שראית את הילה וזה חח היא אומרת לי אני ראיתי אותה פעם אחת כמעט קיבלתי התקף לב דפקתי לה מזה צחוק בטלפון.. XD לא נעים.. :)

האלבוםםםםםםםםםםםם

החדששש של סינרגיההההההההההה יוצא היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כייייייייייייייייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזההההההההה אושררררררררררררררררררר

polly169

New member
היא אמרה לך שהיא ראתה אותה גם?...

ואת צחקת כשדיברת איתה בטלפון? ,אני כזאת קשת הבנה ,אמרתי לך שאני איטית חחח

אממ כנסי../images/Emo66.gif

חחח דיברתי איתה בטלפון היא אמרה לי שהיא ראתה את הילה והיא כמעט קיבלה התקף לב אז צחקתי ביגלל זה.. :)

למעלה