מישווו מישהו נוסע למלון SALMARY?בסוףף החודש?
A acd1 New member 23/6/06 #2 אחי קראתי תגובות של אנשים על המקום ותבטל כמה שיותר מהר קראתי תגובות של אנשים מחול והם אומרים שהחדרים קטנים מסריחים שהם הלכו קצת בחדר והרגליים שלהם נהיו שחורות שהם שמו אוכל על השולחן ובאו מלא נמלים וזה רק בקטנה הוא לא סתם זול
אחי קראתי תגובות של אנשים על המקום ותבטל כמה שיותר מהר קראתי תגובות של אנשים מחול והם אומרים שהחדרים קטנים מסריחים שהם הלכו קצת בחדר והרגליים שלהם נהיו שחורות שהם שמו אוכל על השולחן ובאו מלא נמלים וזה רק בקטנה הוא לא סתם זול
L lioralmon New member 23/6/06 #3 אויש........ זה גם המלון שאני הולכת להיות בו..... הוא קרוב לסקוור ולניסי ביץ'??
L lioralmon New member 23/6/06 #7 אני בת! אנחנו נוסעות 8 חברות טובות, ל-6 לילות. אם מי את נוסעת (בנים/ בנות??), ולכמה זמן? אני פוחדת שהמלון יהיה מזה על הפנים... את יודעת עליו פרטים?
אני בת! אנחנו נוסעות 8 חברות טובות, ל-6 לילות. אם מי את נוסעת (בנים/ בנות??), ולכמה זמן? אני פוחדת שהמלון יהיה מזה על הפנים... את יודעת עליו פרטים?
ל ללליאורוש New member 25/6/06 #8 ... לא אני לא.......אתץ יודעת? אנחנו 7 לילותתת אני נוסעת עם עוד 3 חברות מאיפה אתן?