מישה מתגייס

moshavnikit

New member
מישה מתגייס

ובעקבות השרשור הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1451&msgid=69759331 אני חייבת לציין שאהבתי את הרעיון
ופשוט תשלחו אלי קובץ word, אפשר להעלות את זה פה בתפוז או שתצטרכו לשלוח לי מייל? מישהו יודע? אם יהיו הרבה זה יהיה ממש ממש יפה!! |מתלהבת|

moshavnikit

New member
*הארה

תשתדלו למלא עמוד שלם כדי שזה לא יראה ריק, אבל לא לשים יותר מדי תמונות ובלאגנים כי אני לא יודעת אם המדפסת תעמוד בזה. אז או שתגדילו כתב, או ש.. לא יודעת, תהיו יצירתיים ושלא תבינו לא נכון.. אני רוצה שזה יהיה צבעוני, פשוט תמונות גדולות עדיף שלא יהיו

JusT BaRi

New member
תאמת אני מעדיפה

לעשות משו אישי ממני.. אבל יש מצב אני יעשה משהו בשביל להוסיף לכם..

EvaNofit

New member
לעשות לו ברכה לרגל הגיוס../images/Emo35.gif

בשם כל הפורום...?

moshavnikit

New member
כל אחד יכתוב

ואז נעשה מזה עיתון כזה.. יש לי גם תוכנה בשביל לעשות שער, אל תדאגו! זה יהיה יפה, פשוט שכל אחד יעשה ברכה על עמוד רגיל בword ושישלח לי

EvaNofit

New member
אז ברכה אישית מכל מעריצה?

חחח רעיון יפה.....
ואת מעצבת את הברכה בספר או אנחנו? כאילו לרשום לך את המילים בפשוט ואת תעצבי...?

moshavnikit

New member
לא

תעצבי את העמוד שלך איך שאת רוצה שיהיה, עם ציורים, כתב מסויים, איך שבא לך רק לא יותר מדי תמונות כדי שהמדפסת לא תמות

EvaNofit

New member
אה סבבה......./images/Emo45.gif

אבל לא ייצא לי משהו כי אין לי פוטושופ וכו' והWORD סתם מעפן.... חחח העיקר הכוונה לא..?

moshavnikit

New member
איך שבא לכם

אבל כמה שיותר דפים זה יראה יותר יפה.. אז כדאי לחשוב גם על זה

lali92

New member
(כנסי)

שלחתי עכשיו... אני לא יודעת מה כתבתי בנושא כי פשוט עשיתי שלח בלי נושא וניזכרתי שאם אל כותבים נושא זה לא שולח אז כתבתי משהו וישר שלחתי חחח... ובתוך המייל עצמו כתבתי לך משהו מקווה שתביני את הסיבוך

למעלה