מישה בקדם.. כנסו!

pipinit

New member
מישה בקדם.. כנסו!

הייתה היום הגרלה של השירים בקדם. מישה ישיר את שיר מס` 10 - שיר לפני אחרון!

moshavnikit

New member
הנה עוד פרטים

קרדיט ל E u r o b o y מפורום אירוויזיון שהעתקתי את ההודעה שלו: במסיבת עיתונאים מיוחדת, שנערכה היום במלון "שרתון סיטי טאוור" שברמת-גן, הוכרז סדר המשתתפים בקדם אירוויזיון 2006 שייערך ב-15.3.06, באולפני רשות השידור בירושלים. סדר המשתתפים בקדם 2006: 01.שלמה גרוניך, לובנה סלמה ומיכל אדלר 02.אביבה ומאיה אבידן 03.אבי פרץ 04.גיים-בויז 05.סטאלוס ואורן חן 06.גיא הררי 07.אדי באטלר 08.ציפי משהיד 09.צביקה פיק 10.מיכאל קירקילן 11.הדיימונד'ז הנחייה: יעל בר-זוהר ועדן הראל. שיטת הבחירה: 50% - טלווטינג 50% נוספים יתחלקו כך: 10% לכל נקודת שיפוט בערים הבאות: 10% - חיפה 10% - ירושלים 10% - תל-אביב 10% - באר שבע 10% - הקהל באולפן אתר Esctoday מדווח כי הלנה פפריזו תופיע בחלק האומנותי של הקדם בכל זאת, ובנוסף תופיע בו גם שירי מימון.חלק נוסף של החלק האומנותי יוקדש לאהוד מנור ז"ל. אלו הפרטים הידועים כרגע. מומלץ לעקוב אחרי תוכניתו של גיא פינס, הערב ב-22:15 בערוץ HOT3, ככל הנראה תהיה כתבה בנושא מסיבת העיתונאים שנערכה היום. בהצלחה לישראל!

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifתודה:)

בסוף לא יכולתי להגיע לשרטון סיטי טאוור כי למדתי ;;

TillsWIFE

New member
מי זה דיימונדז?

לפעמים שיר לפני האחרון יכול להיות טוב ולפעמים לא... לדוגמא השיר האחרון משאיר הרבה רושם, מצד שני דווקא העובדה הזאת יכולה להזיק... בכל מקרה-המון בהצלחה למישה האהוב והיקר שלנו!! מצפה בקוצר רוח..

N o a a1

New member
חחח כן שיהיה לו בהצלחה ../images/Emo13.gif ודיימונז

זאת להקת בנות ששרה את "בוא נזרום" --(בוא נזרום כמו נחל אל מקום שבו נוכל לחלום....) ועוד כמה שירים

TillsWIFE

New member
פחחחח אני לא מכירה ((= לא משנה

את מי שבאמת צריך להכיר (אהמ.. אהמ... מישה לדוגמא) אני מכירה..

moshavnikit

New member
זה תלוי

אם השירים הראשונים משעממים אז עלולים להעביר ערוץ ולא לחכות לסוף. אבל מצד שני.. אם הם משעממים אז אולי יחכו לסוף לראות אם יש משהו טוב :0)

shiris5

New member
למה זה נראה כאילו

לישראל יהיה ייצוג ממש ממש עלוב השנה?! מי זה כל הנואו-ניימז האלה??? אין איזה דיווה אמיתית, איזה שירי מיימון או מישהו ששווה, כי בתכלס מישה רק כרגע התחיל ואין לו הרבה סיכויים.

TillsWIFE

New member
זה לא כל כך נכון...

כי אם כולם הם נו ניימז, אז בין כל הנו ניימז למישה יש סיכוי יותר גדול

moshavnikit

New member
אני חושבת

שהיא התכוונה שלא יהיה לו סיכוי באירוויזיון ולא בקדם.. אבל אולי אני טועה

../images/Emo15.gifנפלא!!!

ובהצלחה למישה!!!!

מעולה!

נו מספר זוגי זה מעולה יהיה לו הרבה זמן כי הוא לפני האחרון אז זה יכול להיות לטובתו!!! אה ותודה רבה על העידכון..... רק יש לי שאלה קטנה...
תגידו באיזה שעה זה משודר (אני יודעת ב-15/3 בערוץ 1) אבל איזה שעה????

מגניב- המספר טוב לפליארים

אפשר להמציא סיסמאות כמו : הצביעו עשר כי מישה הוא עשר כן אני יודעת דוגמא דפוקה אבל משו בסגנון זה יהיה נחמד

למעלה