מישהי שמעה על??

neta2

New member
מישהי שמעה על??

מעין כדורים קטנים שמחדירים לנרתיק לאחר קיום יחסים או הזרעה בשם "אסטרדונל? מסייע להווצרות הפרייה???

אולה *

New member
מדובר בכדורי אוטרוגסטן

שהם בעצם פרוגסטרון. מחדירים אותם 3 פעמים ביום למיכה פרוגסטרונית אחרי ההחזרה.

neta2

New member
הגיגים ../images/Emo10.gif

אני אחרי שבוע מזריקת כוריגון, וכמובן בתקווה עצומה שאולי הפעם... אבל אני מאד מוטרדת מבדיקת הזרע שעשה בן זוגי, הרופא אמר שהתוצאות בסדר, הוא לא נפל מהכסא אולם לא אמר דבר על צורך בהשבחה, אבל אני בכל זאת מאד חוששת. יש כאן מישהי שאולי יכולה לתת לי עצה למי עוד עלי לפנות על מנת להיות בטוחה שאכן זה בסדר, ואין לי מה לדאוג. והאמת היא שמאד קשה לי בימים האחרונים ואני תוהה אולי הרופא טועה ואלי בכלל אני צריכה עוד בדיקות ואלי ואולי ורק רציתי להוציא מועקה , אתכן אני מקוה שזה אפשרי

זוליק

New member
נטוש´ ../images/Emo140.gif

אין לך מה לדאוג יקירתי. אם הרופא אמר שהזרע בסדר, אז זה טוב מאוד. אל תהיי פסימית ותקבלי גם תשובות חיוביות. זה לא משנה לגבי הזרע, בכל מצב עושים השבחה לכן, הוא לא ציין במפורש. הזרע של בעלי משובח (לדברי הרופא) וכל טיפול עובר קודם השבחה. מקווה שעודדתי אפילו קצת ושיהיה בהצלחה.

shirly5

New member
נטע - שם יפה.../images/Emo66.gif

גם אני כמוך בקטע של הבדיקות,כמעט כל פעם שאני אצל הרופא אני שואלת אותו אולי יש עוד בדיקות שצריך לעשות,אולי לא עשינו מספיק , ואת יודעת מה הוא אמר לי פעם אחת:מבדיקות לא נכנסים להריון,אז ברור שיש בדיקות מסויימות שיש לעשות אבל צריך לסמוך על הרופא בהנחה שאת באמת סומכת עליו ולדעת שמה שצריך לעשות הוא לא ימנע ממך. בכל אופן שיהיה בהצלחה.

neta2

New member
העניין הוא לא עברתי

הזרעה, הבעיה היא אצלי, ורק קבלתי שרשרת זריקות וקיימנו יחסים רגיל. ואני תוהה אם בכלל צריך לעשות השבחה, בספירת זרע מצאו 48 מיליון זעים שזו כמות סבירה.. בכל מקרה אני מודה לכן מאד

למעלה