מישהי שמעה על פרופ' ראול אורבייטו?

mishb

New member
מישהי שמעה על פרופ' ראול אורבייטו?

מישהי היתה אצלו? יכולה לתת חוות דעת או להמליץ?

טלי 12331

New member
פרופסור ראול אורבייטו

אני מטופלת בתל השומר והוא מנהל המרפאה כעיקרון לא הייתי אצלו אף פעם אבל הצוות שם נהדר.

baby4me2

New member
ממליצה בחום!

היי,
אני הייתי מטופלת שלו וממליצה עליו בחום!
הייתי מטופלת אצלו בפרטי במרכז דניאלי בגבעתיים.
אם יש לך שאלות, אשמח לענות...

טוליתי

New member
: איילה סליי

היא מטופלת מרוצה שלו.

קראו לי??

טוב אז כמו שטוליתי כתבה אני מטופלת מרוצה, אני אצלו שנתיים - הזרעות ולאחר מכן IVF
אחרי 3 שנים בלי הריון אצלו נקלטתי פעמיים, אך לא החזיק. שלח אותי לבירור הפלות מלא ולא הסכים לדבר איתי לפני שיש תוצאות (אני התכוונתי להילחם על בדיקות קרישיות, היסטרו' וכו, הוא הפתיע אותי מאוד בעניין הזה).
פתוח לשמוע חוו"ד של אחרים, החיסרון הוא שהוא לא תמיד מקבל, אבל מסביר את ההגיון שלו. פתוח לקלקסן, סטירואידים וכו' אם זה חשוב לך, כי ממה ששמעתי לא כל רופא פתוח לזה.
כל התקשורת איתו היא לנייד האישי שלו, מאוד מאוד נוח, הוא תמיד זמין, אם לא עונה חוזר מאוד מהר. גם כשהוא בחו"ל הוא עונה בווצסאפ.
במישור האישי אני מאוד התחברתי אליו, הוא ציני ומצחיק (לוקח זמן להיפתח כמו כל אחד) וקצת אבהי. היתרון והחיסון שלו הוא שהוא אופטימי חסר תקנה....
אם יש לך משהו ספציפי שאת רוצה לשאול, את מוזמנת לכתוב לי

אני לא חושבת שזה חיסרון

שהוא לא תמיד מקבל דעות של אחרים. חלק מהרעיון שאת באה אליו הוא כי את רוצה גם את הדעה שלו. אם הוא תמיד יקבל דעות של אחרים אז הוא תוכי. לא?
אני מתרשמת ממה שכתבת שהוא מוכן להקשיב, לחשוב על הדברים ולאחר מכן כן או לא לקבל אותם לפי התרשמותו המקצועית.
בעיני מי שתמיד תמיד מקבל הכל- אין לו דעה עצמאית. ומי שאף פעם לא מקבל כלום זה אגו נפוח. כל דעה לגופה.

אולי לא ניסחתי נכון

הוא בהחלט חושב על הדברים וגם מסביר ומשתף בהליך המחשבתי שלו.
אתן דוגמא אישית שלי כדי להסביר - בעניין מינון הקלקסן הוא לא הסכים לקבל את דעתו של קופרמינץ, אלא קבע לפי ההמטולוגית. אני מאוד סומכת על אורביטו והולכת איתו, אבל להגיד לך שאני שלמה עם זה כשאני מתה מפחד מעוד הפלה? מצד שני הוא הסביר לי את הסכנות של המינון הגבוה, וגם מזה אני מפחדת, פשוט פחות מאשר מהפלה.
הפחד בא מהמקום שלי, אבל אני סומכת עליו לגמרי ועושה כמובן מה שהוא אומר. לכן כתבתי מה שכתבתי כשהכוונה שלי הייתה שלפעמים אולי יותר קל כשאין מחלוקות בין הרופאים שמטפלים בך.

צפרדעית

New member
יש לי כמה חברות טובות שמטופלות אצלו

והוא מ ד ה י ם !!!!
מומלץ בחום ואהבה

למעלה