מישהי שמעה על זה ?

Rachel1987

New member
מישהי שמעה על זה ?

http://www.facebook.com/home.php#/event.php?eid=58959757274&ref=mf ומתכוונת ללכת?? ולאלה שאין פייסבוק : ממשיכות במסורת הפינוקים Candy LINE ...והפעם - ליין נשים מפנק בשלישי שיסחוף אתכן הגריפין הוא דאנס בר יפייפה אשר .מוכר היטב בחיי הלילה התל אביביים ברקע על מסך ענק הסדרה שכבשה את הקהילה !ישנן בנות - העונה החמישית Dj Yoav Dayan :על העמדה מפנק במוזיקה מגוונת: להיטים, שנות ה- 80 , אלקטרו, רוק ישראלי, ניו יורק האוס הכניסה חופשית + צ'ייסר איכותי מפנק לכל המגיעה בין השעות 22:30-23:30 (ויסקי, ערק, וודקה, פיג'לינג) פתיחת דלתות: 22:00 ...ועוד מגוון הפתעות במהלך הערב לפרטים נוספים: 050-7383291 / 052-8488945 גריפין" - שדרת מנחם בגין 23 מגדל לוינשטיין" אז ניפגש בשלישי שלכן באהבה, Candy LINE

Rachel1987

New member
איף אבל מה עם כאלה שבארון? חחחח

לא בא לי שכללללל הרשימה שלי תדע
אולי תורידו את השורה "הכי גאה שיש" ?חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחלה רעיון אבל

להצטרף אומר רק דבר אחד

שאת אוהבת את הסדרה. אני אוהבת גברים, ומחפשת גבר אחד.אני גם אוהבת את הסדרה וזה בכלל לא סותר בעיניי. וזה גם מה שאענה אם מישהו מחבריי/משפחתי ירים גבה. מה גם שאני לא מסתירה את עברי הרומנטי-נשי מרב הקרובים אליי,אבל שוב זה לא קשור. גם אנשים שחושבים שמאז ומעולם יצאתי עם גברים עשויים לראות שהצטרפתי לקבוצה אז מה? אחלה שחקניות,אחלה סדרה.

אני הולכת לזה

אני ממש אוהבת את הגריפין אחלה מקום מי שמעוניינת להיות בת הזוג שלי לערב שתשלח לי מסר

איך פספסתי את זה....

טוב האמת שהיו לי תוכניות אחרות מישהי הייתה? איך היה?

למעלה