מישהי קנתה פעם באתר של קרטרס?

מישהי קנתה פעם באתר של קרטרס?

ויודעת להגיד לי מה הכוונה בpromo number אני מניחה שהכוונה למספר המבצע, או הנחה, אני לא מבינה איפה אני מוצאת את המספר הזה? ועוד שאלה אם כתוב אחד פלוס אחד חינם, זה אמור להירשם לי בעגלה בסהכ הכללי?, כי זה לא מוסיף. תודה ולילה טוב

GINGTA

New member
PROMO זה מבצע, כלומר אם יש לך קופון

את שמה שם את הקוד, ואם אין אז אין יש אתרים שמשתפים במספרי פרומו, שווה לחפש ולנסות, זה פשוט הנחה. לשאלתך השניה, בחישוב הכולל זה אמור לתת לך את הפריט הזול יותר בחינם.

תודה!

את אמורה לראות את זה בסוף הקניה

לא תמיד יש קוד של פרומו, אם יש, אז בדרך כלל בדף הראשי וגם בחלק העליון של העמודים האחרים כתוב promro code ואת אמורה להנכיס אותו בסוף בסוף יש שורה של enter promo בסוף הקניה.

תודה. האמת שלא ראיתי שהוסיפו בסוף הקנייה

וזה מה שלא מצאתי את הפרומו קוד הזה... רק שכתוב אחד פלוס אחד על כל הפיג'מות. אבל בזבזתי על זה מספיק זמן בלהבין איפה זה... אז או שנקבל את הפלוס אחד או שלא. נראה לי שלא. באסה. אבל לא נורא ממילא הזמנתי את אלו שהיו בסייל. הזולות. (פיג'מות)

עכשיו הצצתי באתר (מודה שיש לי אבססיה לעניין)

וראיתי שהמבצע שעליו את מדברת אינו כולל פיג'מות שבסייל. כך או כך, היה יוצר לך בעקך 15 דולר לפיג'מה, שזה בערך גם המחיר שלהן בסייל.

ExNewYorker

New member
בגלל השרשור הזה עשיתי הזמנה

אח שלי נוסע לארה"ב בעוד שבועיים. וכן, 1+1 זה אוטומטי מוריד את המחיר של אחד מהם....

שמחתי לתת השראה!

ויכול להיות בגלל שהזמנתי את של ה9 דולר. צודקת כך או כך עם משלוח ומיסים היה יוצא לי אותו דבר. תודה לבודקות ותתחדשו, לקונות. או יותר נכון תתחדש לקטנציק של הניו יורקרית

למעלה