מישהי צריכה:

• פותח הנושא ddr4
  • פורסם בתאריך

ddr4

New member
מישהי צריכה:

נותרו לי 14 אמפולות של מנוגון בתוקף עד 8/2005 כמו כן אוטרגסטן 4 חבילות בתוקף עד 1/2006 אשמח לתת למי שצריכה. אני גרה ברמת אביב. מעונינות נא שלחו לי מסר.

מנצל"שת ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo53.gif

אני חייבת להזריק היום אוביטרל 1 יש לי מרשם, אבל אין באף בית מרקחת באיזור רחובות, נס ציונה או ראשל"צ ההזרקה אמורה להתבצע בשעה 21:00 אני אשמח אם למישהי יש אוביטרל ספייר (מהאזור) ואני מדגישה בתשלום תודה רבה

רצתי אצתי (נסעתי) לסופרפארם באשדוד

כדי לקנות את האוביטרל הזה. 287.55 ש"ח בא לי לחנוק אותם !!!
הרופא אמר שהתרופה עושה את אותה פעולה כמו פרגניל אז למה אין אותה בבתי המרקחת של מכבי ? אז למה אני צריכה לשלם פי 10 על תרופה שאמורה לעשות את אותה פעילות בדיוק ?? ביום שלישי אל תגיעו למרפאת לישנסקי כי אני הולכת לצעוק שם עד שהבניין יתמוטט ועד כמה שזה תלוי בי - הרופא ישלם על כך מכיסו הפרטי
ותודה על המסרים

אופ באמת מרגיז../images/Emo123.gif

זו חוצפה גדולה, לא מספיק מה שאנחנו עוברות? הלואי שזה יהיה הסיבוב המנצח
ולא תצטרכי עוד אוביטרול או כל זריקה אחרת (חוץ מהבטא החיובית כמובן)

אנונה11

New member
אני קניתי בבית מרקחת של מכבי

בבית מרקחת של מכבי התרופה מסובסדת והיא עולה בסביבות 40 ש"ח אולי כמה שקלים יותר. בסופר פארם את מקבלת אותה במחיר המלא. תבדקי עם מכבי את בטח יכולה לקבל החזר על ההפרש. בהצלחה

פינקי33

New member
מירב שטרודל, תקראי שרשור שלי../images/Emo101.gif

מהיום/אתמול עם כל הסיפור על האוביטרל שעולה 287.55 ש"ח...

אביטרל - כללית

ואני, אתמול מצאתי אמפ אחת (רק) בבית מרקחת, אצלי יש כבר סטוק: 2 כוריגון, 2 אמפ' במקרר ועתה אוביטרל. מחיר האוביטרל: 108.5 ש"ח. (נכון לאתמול), אולי מישהיא יודעת מה הם ההבדלים המהותיים בין כל השלושה, הרי כוריגון=5000, פרגניל=5000 יח' והאוביטרל 6500 יח'?? נראה לי שכדאי לעבור איזו השתלמות , לא? מה דעתכן?

למה כל כך יקר ???????.

אני שוב כותבת את זה היום - לבנות הכללית - אוביטרל עולה בקופה 28 ש"ח. אל תשלמו יותר מזה !!!!!!!!1 ולגבי ההבדלים - הטענה אומרת שכוריגון = פרגניל, אבל הפסיקו לייצר את הכוריגון. אוביטרל הוא חומר מהונדס גנטית להבדיל מפגניל / כוריגון, ולכן אמור להיות עם פחות תופעות לואי. ומזכירה שוב את השרשור שהיה כאן לפני שבוע - גילו באיכילוב (אל תהרגו אותי אם טעיתי) שמומלץ לתת שתי אמפולות של אוביטרל.

מם 1971

New member
לא נהרוג רק נתקן ../images/Emo8.gif

הגילוי מקורו בתל השומר. איכילוב התקשו דווקא לקבל את השינוי.

פאקא

New member
אכן בתל השומר

אבל גם שם לא "גילו" אלא חושבים ומנסים לראות איך זה ישפיע. גם שם זה עדיין בבדיקה... פאקא

כנסי לכתבה בנושא

שהכנסתי לפורום לפני מס ימים: מערכת היחסים בין הרופאים לחברות התרופות. נראה לי שזה מסביר את ההעדפה של האוביטרל.

ציטוט: רופאים $$$ חברות תרופות

"בדברי ההסבר להצעת החוק, נאמר כי "בשנים האחרונות מובאות לידי הציבור דוגמאות רבות למקרים בהם רופאים מקבלים טובות הנאה מחברות תרופות, על מנת שיקדמו תרופות אלה ולא אחרות, במתן ייעוץ לחולים. טובות ההנאה באות לידי ביטוי בדרכים מגוונות, ובהן הכנסת כספים לקרן המחקר של הרופא או הרוקח, מימון ניסויים בחולים, נסיעות להשתלמויות ועוד. פרקטיקה זו אסורה על ידי כללי האתיקה של ההסתדרות הרפואית בישראל, אך אין אכיפה בעניין זה. בסופו של דבר מדובר בפגיעה בחולים אשר הטיפול בהם עלול להתבסס על רצונן של חברות התרופות, ולא טובתו האישית של החולה". נסיעות להשתלמות: באישור משרד הבריאות הצעת החוק מגדירה "תגמול" כתשלום כסף, במימון או סבסוד נסיעה לחו"ל או קרנות מחקר. היא קובעת כי רופא שיקבל תגמול מחברת תרופות, יצטרך לעמוד בכללים הבאים: מימון של לפחות 25% מהעלות הכוללת של הנסיעה; החברה תממן את הנסיעה עבור הרופא בלבד; אסור לממן יותר משתי השתלמויות מקצועית בחו"ל בשנה; אישור הנסיעה להשתלמות יהיה כפוף לוועדה מיוחדת של משרד הבריאות שתוקם לצורך עניין זה, ולאחר שגם מנהל המוסד הרפואי בו עובד הרופא יאשר את הנסיעה. ההצעה קובעת עוד כי רופא המבקש לערוך מחקר בתרופה במימון חברת תרופות יוכל לעשות כן, רק אם המימון יהיה בלעדי לצורכי המחקר; הוצאות קרן המחקר של הרופא יהיו בפיקוח של מנהל בית החולים ותחת אחריותו; מימון המחקר יעבור את אישור ועדת האתיקה החדשה. באשר לרוקחים, ההצעה מחמירה אף יותר, וקובעת כי לא יקבל רוקח תגמול מחברת תרופות, אלא אם הוא מממן בעצמו 50% מהנסיעה. (30.06.04, 23:58)

כול הרפואה ממומנת ע"י יצרני התרופות

כול הרפואה בעולם ממומנת ע"י יצרני התרופות כולל האונברסיטאות וכול המחקרים בעולם ממומנים ע"י יצרני התרופות יצרני התרופות הם התעשייה הגדולה בעולם כיום שמוחזקת ע"י פולטקיים

Otisco 12

New member
תרופות

נו, אז דליה ודוד, מה המסקנה? שאנחנו צריכים להפוך להיות עכברי המעבדה שלהם? אז בבקשה לא לישכוח שבסופו של דבר בלעדינו - צורכי התרופות, המחקר שלהם לא היה זז. אז בעצם אולי יש לנו כוח לקבוע מה אנחנו מכניסים לגוף שלנו, האחריות היא שלנו. ובכלל איך הגעת לפוליטיקאיים...

eli554

New member
יש בבית המרקחת

ברמת אליהו, רח' הכנסת 8. אם את לא מוצאת שם, אז יש לי 2, זה לא ספייר, אבל יש לי עוד זמן. כתבי לי ל [email protected]

eli554

New member
מחפשת עוזרת בית - דחוף../images/Emo53.gif

אנו זקוקים לעוזרת בית, פעם בשבועיים, דירה בראשלצ. בתודה מראש [email protected]

למעלה