מישהי מקודם

Usi Chan

New member
קודם כל..

כיתה ח', 16 שעותמתמטיקה בשבוע..מישהו? נשמע מוכר? <_< הכיתה שלי עושה 5 יחידות ב-י' במתמטיקה ואני אפילו לא רוצה לחשוב על איך שתהיה הבגרות..{הצד החרשני שלי קם לתחייה וזורק מבט חטוף לעבר ספר הטריגונומטריה המקסים ששוכב לי בתיק}.. אהה ולא משנה כמה יחידות אתם עושים, תזכרו שהעיקר שכולנו אוהבים אתכם ותומכים בכם! חוצמיזה, אני סומכת על כל אלה שעושים את הבדרות שהם מוציאים 100 כמו כלום!! בהצלחה שוב!!!

אויש XD../images/Emo18.gif../images/Emo107.gif

*מלפפון נכנסת לשרשור שהתקפל* *רואה דיון על בית ספר* *מסתכלת עליו כמו על איזה חייזר* זה כזה מוזר 0_0 ומעצבן, כי אני לא יכולה להשתתף בו. |: הי, הנה חבורת חייזרות ממאדים.
*בורחת*

בדיקת חתימה.../images/Emo18.gif../images/Emo107.gif

[ד"א, The Snow fox, אם זה פוגע בך אז אני אוריד את זה..
]

GalaxyAngel

New member
נצל"ש

http://s4.yousendit.com/d.aspx?id=29UTB4NDQUMFV18NSHI0WRUDA0 "^^ דיאלוג שעשיתי ביפנית של אינויאשה..החלטתי לשתף אתכם בפיגור XDDD. הממ יצא דיי מוזר האמת OO" אני לא יודעת לדובב בנים, אבל את שיפו כן! XD אם אתם צריכים שאני אתרגם לעברית אז אין בעיה, רק תגידו "^^ המלצה: אם עוד לא הפעלתם את הדיאלוג אל תקראו את מה שרשום מתחת, זה יהרוס לכם (הטקסט זה רק כדי שתבינו מתי אינו אומר משהו כי הקול שלו יצא יותר מדיי דומה לשל קאגומה) נ.ב. קאגומה בכוונה עם קול של פאקצה XD Kagome: Konnichiwa! Watashi no onamae wa, Kagome Higurashi desu. Watashi wa hountony baka yaro,ne. Inuyasha? Inuyasha: Urusai. Baka!!! Shippo: nandato?! Kagome chan, Baka JA nai! Kagome: Wah! Arigatou Shippou Chan Inuyasha: Shippo no Baaaaaaaaaka! Kagome: Inuyasha… Osuwari!!!!! Inuyasha: Baaaa.. Omae wa baka!!! Baka yaro!! Miroku: Dameyo Inuyasha.. Kagome Chan Kawaii desu..Kagome Chan? Kagome: ah? Nani? Miroku: Watashi no Kodomo--- Sango: Houshiiiiiiiiii sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **slap** Miroku: X_X iitai…. Shippou: baka houshi -.-

GalBatz

New member
XD

הקול של שיפו יצא לך ממש דומה.
ונדמה לי שאפילו הבנתי הכל. כל הכבוד לי.
חוץ ממשהו בהתחלה שנראה לי קצת לא הגיוני אבל בטח לא הבנתי נכון.

PakoLina

New member
נסגד!!! XDDD

אכן, נסגד. את מדברת יפנית שוטף 0.0 פחח שומעים את המסנג'ר באמצע.. XD שולט בהחלט! (היי יצא לי חרוז)

s a n g o

New member
על מה אתם מדברים ?

אני רק בת 11 ... בגרויות זה קרוב ? אתם מדברים כאילו סוף העולם הגיע ! טוב , אני אחת שלא צריכה לדאוג ... הכינויים הגדולים שלי הם "חרשנית" ו"אחות של תומר" אתם יכולים להסביר לי רק קצת על בגרויות ? אני , המבחנים הגדולים שעברתי ביותר השנה , הם המיצבים המעתבנים האלו ... טוב אני צריכה ללכת יש לי עבודה במדעים (חרא ... סילבנה אני שונאת אותך !!! ) אוהבת אותכם חן

GalaxyAngel

New member
הנה עוד אחד

http://s6.yousendit.com/d.aspx?id=0SC7U5HY7L3EH0ZZA75NGW0GR4 הרבה יותר קצר.. למי שלא מבין (בבקשה לקרוא את התרגום בזמן שזה משמיע, כי אחרת זה סתם יהרוס לכם) אינויאשה: קאגומה! קאגומה: אינויאשה... מה יש? אינויאשה: קאגומה, אני שונא אותך! אני אוהב את קיקיו, טיפשההההההה קאגומה: ((נאנחת)) שב! אינויאשה: @__@

GalaxyAngel

New member
..

אני חייבת להודות שהפעם אינואישה יצא הרבה יותר טוב, אבל כשקאגומה אמרה "שב" לאינויאשה היא נשמעה כמו סאנגו XDD

למעלה