מישהי מקודם

לי Li

New member
ושהשאלונים יהיו קלים*

(כלומר, זאת בקשה
)

אל ע ד

New member
מישהי מקודם

פרסמה פה קובץ מידי MIDI של השיר פתיחה הראשון קובץ מידי זה קובץ של תווים שאפשר בתוכנות של מוזיקה לשים על התווים כל מיני מכשירים עם צלילים מגוונים אני לא מקצוען בזה רק משחק שיחקתי על המידי שהיא שמה פה מקודם http://ic1.deviantart.com/images3/f/2005/151/f/4/in.mp3

הם לא יהיו קלים

רחוקים מזה לצערי. מי שעושה את היחידה השלישית מחר עושה את אחת הבגרויות הקשות מבחינת החומר שלא הורידו במיקוד. בגרות חורף השנה של יחידה שלישית היתה קלה כי הורידו את כל החומר הקשה, ולעומת זאת בגרות קיץ (מה שאומר הבגרות של מחר) נשאר כמעט כל החומר פרט לאיזה כמה סעיפים שהם הכי קלים. ואת אותם סעיפים קלים, השאירו בבגרות חורף. מה שאומר הבגרות מחר הולכת להיות אחת הקשות. אעעעעעעע להתאבד!!!! משרד החינוך זונות >_> (ושאני אומרת להתאבד, זאת סיבה מספיק טובה...)

metuka15

New member
למזלי

אני עושה השנה רק 001 ו-002 (כיתה י') ואז שנה הבאה יהיה פחות קשה כי חורשים רק על 003 כל השנה ואז ב"יב אין מתמטיקההה ^____^

metuka15

New member
*בי"ב

לא שמתי את הגרשיים במקום הנכון
ובעצם זה לא רק 001 ו-002..כי זה הרבה חומר אבל אני מתנחמת בזה שהוצאתי במתכונת של 001 90!! (במתכונת של 002 נכשלתי >.> אבל עשו לנו אתמול מתכונת נוספת רק של 002 לתיקון ועשיתי יותר שאלות..נראה לי שאני יקבל בערך 70)

אין לך מושג כמה את מזליזטית!!!

אנחנו למדנו את החומר באולי שלוש חודשים. תכניסי את פסח באמצע. שנה שלמה לחרוש את החומר זאת ברכה משמים! סגדי לאלוהים על זה XD אני רצינית. אבל תאכלס, החומר לא כזה בעייתי אם יושבים עליו כמו שצריך ולא משחקים אותה ראש קטן בהבנת החומר :)

metuka15

New member
אני אכן מודה לאלוהים

ואני ילדה סתומה אז 003 יהיה לי ממש קשה..אבל נתגבר..נקווה שילך לי טוב בבגרות ב-002 כי ב-001 הצלחתי יפה במתכונת..טוב היום גם באה אלי המורה הפרטית שלי..יהיה בסדר ^_^ אבל ארג..הבגרות של 001 מתחילה ב-12:00 ואחריה משאירים אותנו לשאול שאלות ל-002 כשהבגרות מתחילה רק ב-17:00 ולא נותנים לנו ללכת הביתה עד סוף 002 שזה רק ב-18:30..איזה סיוט

נההה זה קטן עליך

כמו שזה קטן על כולם. השאלונים האלה הם בדיחה של ממש. 100 ו- 100 בשניהם את תוציאי כמו גדולה. זה גם שאלון צבירה, אז בכלל זאת בגרות שבאה לקראתך בחיבוק ^^

blck angel1

New member
איזה מזל שיש לי רק בכיתה י"א X:

אני עושה את הבגרותרק בכיתה י"א ^^;;

De-Panther

New member
שווה ביותר../images/Emo9.gif אני..|זבנג|../images/Emo23.gif|שוקו|

אוהב MIDI וכל זה באתר שלי אפילו יש כמה גירסאות מידי לשיר שבחתימה שלי
(תודות לאיזשהו חבר שעורך מוזיקה) צריך לעשות אתר שמאפשר להוריד את זה לטלפונים בצורה נוחה יותר... וגם עשיתם לי חשק להמשיך בתכנון של איזשהו משחק שלי אוי יש לי כל כך הרבה תכנונים על הראש

מנצלש"ת ^__^;

בהצלחה לכל מי שיש לו מחר בגרות במתמטיקה!!!! ^__^; כע, גם לי יש X_X; המון המון בהצלחה!!!! ^___^

blck angel1

New member
יש את זה בעוד שבוע לא??

מוזר.. אני יודעת של-3 יחידות היה כבר ויש כאלה שעושים בכיתה י"א את 5 היחידות.. ו 4 יחידות בעוד שבוע.. מוזר
:-O

BaBy AnImE

New member
כי לכל בית ספר

יש אפשרות לקבוע כמה תאריכים אפשריים לבגרות, ובבית הספר שלהם בחרו את התאריך ההוא [ככה לפחות הסבירו לי]

למעלה