מישהי מכירה כאן את:

youngG

New member
מישהי מכירה כאן את:

הדיאטה של ד"רדן חרמון? ואם כן-מה דעתה עליה?

אלי ו.

New member
מכיר היטב את הדיאטה של חרמון-מן

אני מניח שמנהלות הפורום מסיבות אתיות ימנעו מלענות ולכן אני אענה. אם את במשקל עודף סימן שהרגלי התזונה שלך לקויים, לכן מאוד רצוי שהדיאטה שתבחרי תהיה דיאטה שלא רק תעזור לך לרדת במשקל אלא גם תקנה לך הרגלי אכילה נכונים, בחירה נכונה של מזון וכו'. בדרך הזו לא רק תרזי אלא גם תקבלי הרגלים שיעזרו לך לשמור על המשקל. (להזכירך מעל 90% לא מצליחים לשמור על המשקל) דיאטת חרמון מן, באספקט הזה היא דיאטה נוראית. מדובר בדיאטה שמבוססת על שבועות של אכילה מאוד חד גונית (למשל שבוע של גבינות, ביצה אחת וירקות לא מבושלים) הכרתי הרבה מאוד אנשים שעשו את הדיאטה הזו, רק אחת, במאמצים רבים הצליחה לשמור על ההישגים, השאר החזירו את המשקל עם ריבית. אפילו שמעתי בזמנו על התארגנות "נפגעי חרמון". לסיכום, מדובר בדיאטת קסאח, מאוד לא מומלץ.

shirin

New member
דיאטה נוראית!!!!!!!!!!!

כול מי שאני מכירה שעשה את הדיאטה הזאת עלה חזרה במישקל מיד בתום הדיאטה... סתם ביזבוז של כסף!!! (והרבה כסף...)

lirlirlir1

New member
עשיתי אותה והורדתי 30 ק"ג

אומנם זו דיאטה קשה ביותר אבל התוצאות פשוט פצצה...הורדתי 30 ק"ג ממשקלי במשך שלושה חודשים ואני שומר על המשקל כבר יותר משנה....טיפ קטן, את לא חייבת ללכת למכונים של ד"ר רשפון עצמו פשוט תקחי את הטפרטים ממכרים שעשו וכך תחסכי מאות שקלים....הדיקור דרך אגב - לא שווה כלום

lirlirlir1

New member
הייתי עושה את זה בשמחה....

אבל עברה לה שנה ולצערי אני לא זוכר את כל התפריטים לפרטי פרטים....הפרטים הקטנים בדיאטה הזאת הם קרטיים להצלחת הדיאטה. אני אנסה להשיג את התפרטים ואכתוב אותם פה בשמחה...

למעלה