מישהי מזדהה?

complicatedit

New member
מישהי מזדהה?

בשביל להנות אני צריכה שיחלצו לי ממש חזק... כאילו על הדגדגן וכו׳...
ליטופים וליקוקים לא ממש משפיעים עלי, כאילו זה נחמד לי, אבל לא גורם לי לגמור, אני צריכה משהו יותר אגרסיבי...
גם מגע אני אוהבת לרוב חזק ולא עדין...

קניתי לפני כמה חודשים ויברטור לגירוי חיצוני ״ספידי הדולפין״, הוא מיועד בעיקרון לגרות את הדגדגן בזמן סקס, אבל מתאים גם לאוננות, הוא עלה לי 500 ש״ח בערך (מלא כסף!!) מסיסטרס והפסיק לעבוד מהר, כנראה כי לחצתי חזק והייתי אגרסיבית...

כי זה שזה רק רוקד לי לי ולא מעסה לי את הדגדגן בחוזקה - לא מזיז לי יותר מידי...
יש ויברטור כזה בכלל? אגרסיבי לגירוי חיצוני?

ואני לא מעוניינת במסרים.

יש מלא דומים

שמתחברים לחשמל ויש כאלו אפילו על בטריות. לנו יש שניים - אחד על חשמל ואחד עם בטריות. אני אוהב יותר את החשמלי כי הוא יותר חזק ושקט.

הם עושים הרבה רעש יחסית, אבל אחלה מסאג', גם לשרירים דואבים.

את מוזמנת לסיבוב

dare devil ית

New member
הבנתי, ובכל זאת

אם אין אחריות בארץ, אז ממש אין סיבה לקנות פה.
תזמיני מ EBAY

complicatedit

New member
לא יוצא לי כמעט להגיע לת״א

אבל יצא לי לסוע לת״א עם כוונות להיכנס לסיסטרס ולא היה לי את האומץ, הביך אותי מידי...

complicatedit

New member
היי קטניפ

המחיר שלו נורא יקר, פעם שעברה החלטתי להשקיע ב״ספידי הדולפין״ והוא הפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים, וסיסטרס אמרו לי שאין להם אחריות על המוצרים!! איך אפשר למכור מוצרים במחירים כאלה בלי שנה של אחריות לפחות?

זה מפחיד להוציא 1,000 ש״ח על מוצר שאין לך כל אחריות עליו...

את גם אגרסיבית עם הצעצועים? הם לא נהרסו לך מהר?

קטניפ

New member
יש לי אותו כבר הרבה זמן

והוא עובד כמו ביומו הראשון. תקראי קצת על החברה שמייצרת אותו ותביני עד כמה מדובר בחברה רצינית ולא באיזה יצרן סיני מפוקפק.
אני לא יודעת מה זה אגרסיבית עם צעצועים, אני לא נוהגת ללטף אותו אחרי שגמרתי, אבל אני יכולה לומר לך שהוא עובד די קשה ולא מראה סימני עייפות.

קטניפ

New member
למעלה משנתיים אם אני לא טועה

וייתכן שאף יותר, הזכרון שלי לא משהו בימים אלו

למעלה