מישהי כאן רוקדת?

מישהי כאן רוקדת?

הי מה נשמע? אני עדי ופעם ראשונה שאני כותבת כאן. רציתי לשאול אם יש כאן מישהי שרוקדת ריקודי בטן?

ילדה של החיים (הטובים) 19

למה הפסקת? אני מאמינה שריקודי בטן מעלים את הביטחון העצמי ובכלל תורמים בשיחרור הנפש. תגידי לי באיזה עיר את גרה ואני יאמר לך למי לפנות !! חייבת להמשיך!!!!

אמממ כן ..

אני הולכת לחוג פעם בשבוע לצערי ... נהנת מכל רגע ומצפה כל השבוע לשיעור

לצערי פעם בשבוע כי ..

אני נהנת מכל רגע , והייתי רוצה שזה יהיה לפחות עוד פעם אני לומדת בחולון לא נראה לי מישהי מוכרת אבל היא אחלה מורה שיודעת ללמד בעל חיוך שכיפ להסתכל עליה

אני רוקדת, אמנ לא לומדת

אבל שנים למדתי לרקוד: בלט, ריקודי עם והחלקה על גלגיליות. עכשיו אני רוקדת באירועים ומסיבות ונהנת מיזה. אין לי בעיה לרקוד. כל חיי נהנתי מיזה. מטרת הריקוד היא לשחרר וכשאני רוצה להתפרק אני פשוט רוקדת.

מאיוש!

אז בטח את רוקדת נורא יפה. רקדנית הבטן הטובה בארץ הייתה רקדית בלט והיא משלבת את השניים במצורה מושלמת. לא חשוב! העיקר שאת רוקדת ומישתחררת!!!!!!!

יכול להיות. יש מחמיאים וישנם כאלה

שטוענים שזה מוגזם. אני אישית מאוד נהנת מיזה אז אני ממשיכה בשלי. בת דודה שלי היא רקדנית בלט שלמדה 7-8 שנים בלט קלאסי ומודרני ואחרי זה עברה לריקודי בטן. היו שנים שהיא היתה מאוד מפורסמת- זה היה לפני בערך 10 שנים.

מוגזם?

מאיוש אני בטוחה שאת רוקדת יפה. בדר"כ שאנשים אומרים שהריקוד מוגזם זה מקינאה. והרקדנית שדיברתי עליה (אורית מפציר) עדיין מפורסמת. אבל בטח אני גם מכירה את הבת דודה שלך.

אני רוקדת ריקודי בטן

ואפילו רקדתי בחתונה שלי ריקוד סולו .....עם כל ה101 ק"ג שלי...והייתי שופעת בביטחון עצמי (לפחות באותו רגע) אפילו אני הדהמתי את עצמי

לימור777

New member
עדי

(זאת מלאה חמודה פשוט החלפתי את השם) לא רקדתי אצל אף אחד אףפעם פשוט רק אני והמראה בחדר.... הכרתי מישהי שהייתי אצלה בסדנא שהיא גם מורה לריקודי בטן ..מקסימה קוראים לה מיכל ורציתי שהיא תעזור לי לחבר ריקוד לחתונה אבל הכל התפקשש והייתי מאד חסרת ביטחון לגבי הריקוד שלי ולארציתי לעשות אותו ....בעלי שכנע אותי לעשות ובסוף ...אילתרתי כמעט הכל ויצא לי ריקוד מקסים

גם אני רוקדת וזה הכי כיף בעולם

גילית את ריקודי הבטן ממש לא מזמן ואני כל כך אוהבת את העולם החדש הזה שלא ממש ידעתי על קיומו. אני מתחתנת בקיץ ודי בטוחה שאדפוק שם ריקודי בטן, נחיה ונראה. חוץ מזה במקביל אני עושה גם יוגה דינמית וזה גם די מדהים וקשה לאללה. מה שכן זה עושה אחלה מותניים שלא ידעתי שיש לי . ממש נהייתה לי טליה יפה במותניים וכשבאתי למדוד שמלות כלה לפני כשבוע, זה ממש בלט. כנראה שילוב של ריקודי הבטן והיוגה. בהצלחה!!!

מיטל

אין בעיה אני רוקדת אצל בטי גולן בפ"ת היא מלמדת כמעט כל יום. את את מעונינת יש שיעור למתחילות יום ה למתחילות בשמונה וחצי בערב ולמתקדמות יום ג בשמונה וחצי בערב אם תרצי עוד פרטים אני כאן

למעלה