מישהי יכולה לעזור לי???

מישהי יכולה לעזור לי???

אני מחפשת את הפרומו לקליפ שמחה וראיתי שיש אותו באתר שלהם אבל הוא לא עולה לי עולי לי כזה חלון לבן עם ויאים כאלה..... פליז אם יש למישהי שתשים

לא היה לי לאן לשרשר...משו נחמד שכתב

משו נורא נורא יפה שכתבתי, אני מבקשת לא להעתיק...שעות לקח לי לחשוב על זה! "בשיעור חברה למדתי על זכויותך בשיעור גיאוגרפיה למדתי על תנאי חייך בשיעור מדעים שאלתי על גופך, ובשיעור תנ"L התבאסתי כשהיית עם חוה, אבל בלב, עמוק עמוק, אני תמיד איתך, שומעת את שיריך רואה את תמונותיך..." למי שלא הבינה זה על אדם, יש המשך, אבל לא עכשיו..

אני הורדתי..

אם את רוצה כנסי אלי לאייס 332739593 אני מחוברת אבל אני עכשיו זזה רגע מהמחשב.. כבר באהה

יאווו הורדתי תקטע של הצילמוים

איזה גדולללל.. ניראה לי עמדתי קרוב למי שצילמה כי היא הייתה באמצע כזה.. חחחחחחח החלק הראשון זה קטע משיר שעוד מעט יצא להם אם ירצה השם.. חחחח ואחר כך התחלנו לשיר איתם כל מיניי שירים שלהם ואדם ואושרי התחילו לצחוק ולרקוד מזה מצחיק ואז בסוף זה עוד טייק של הצילומים לקליפפפ... יאוו נזכרתי במשו מזה מציחיק שאדם עשה.. כזה בהפסקה אחת בין הצילומים נקרעה לאדם שרשרת שקשורה לו למכנסיים אז הוא עושה כזה למלביש שלהם ''זה מצליף בי'' והוא כזה מסתובב עם זה וזה היה הכי מצחיק בעולם.. היינו על הרצפה איזה ילדה לקחה לו צד אחד של השרשרת ועושה לו ''אפשר לקחת אותך איתי הביתה?'' חחחחחחח

למעלה