מישהי יכולה להסביר לי...

בבוצי

New member
מישהי יכולה להסביר לי...

אני קוראת בפורום הרבה זמן ,אך כמעט ולא כתבתי. אני מטופלת בזריקות של מנוגון +iui . לאחר שבוע של זריקות ,שום דבר לא זז. הגבירו לי את המינון ל-2 אמפולות , לאחר 3 ימים (אתמול) e2 היה 440. עם זקיק של 13 ס"מ +זקיק של 9 ס"מ. היום עשיתי שוב בדיקות E2 קפץ ל-1091 ונוצרו לי 4 זקיקים של 10.5,10.5 ,11.5,11,5 . הזקיק של 13 ס"מ לא נמצא. איך זה יכול להיות שזקיק פתאם מתקטן? בינתיים הרופא שלי החזיר לי את המינון לאמפולה אחת. מקווה שהטיפול יצליח כי אם לא אני ניגשת ל-ivf. ואין לי כוחות לטיפולים האלה. ובנוסף סיפור על טכנאית נחמדה שעוקבת אחרי כבר מהטיפול הקודם, וראתה שיש בעיה (להלן) ,מחר היא מגיעה למרפאה לעשות לי אולטראסאונד למרות שזה לא יום עבודתה. (היא הציעה את שרותה תוך כדי הבדיקה היום).במקום מגורי אין אולטרסאנד בימי שישי, כך שזה חוסך לי נסיעה של שעה וחצי למרפאה מחוץ לעיר, וקימה מאד מוקדמת בבוקר- נקודת אור בכל הקושי שסביבי.

גוליגל

New member
לא להסביר אבל אולי לעודד

כתבתי לאחרונה בשרשור אחר - הטיפול האחרון שלי נשמע קצת דומה (רק עם פיורגון). זקיקים שנעלמו, גדלו, קטנו, רמות הורמונליות שנראו לא מתאימות ועוד ועוד (רק הטכנאיות המקסימות עודדו אותי בכל פעם שיצאתי כמעט בדמעות). לקראת הסוף זה פתאום הסתדר - אז אחרי 35 ימים של זריקות במינונים משתנים, קיבלתי כוריגון. היום אני נכנסת לשבוע 10. אז אני לא יודעת ובטח לעולם לא אדע להסביר את ההשתגעות השחלתית, אבל מקווה שהצלחתי לעודד אותך קצת שטיפול כזה יכול להצליח. מאחלת לך שזה יהיה החודש ושלא תצטרכי IVF.

צוקה1

New member
את רואה גוליגל הנה דוגמה לחשיבות של

כן כאן. ההודעה שלך נותנת מידע המבוסס על ניסיון אישי ,מכניסה לפרופורציות מרגשת ומעודדת .המשך הריון תקין- צוקה

צוקה1

New member
ובבוצי עוד משהו כמו שגוליגל אמרה

לך כל ענייני ההורמונים והתגובות הגופניות הן לעיתים בלתי צפויות ומאוד מבלבלות ולא תמיד אז אולי זה יקח קצת זמן אבל בתום הטיפול המתעתע הזה מתפללת בשבילך שתקבלי את הפרס-צוקה

בבוצי

New member
תודה רבה על העידוד...

תודה רבה על העידוד, זה מאד חימם לי את הלב. אני אחרי אולטראסאנד היום .הזקיקים גדלו מעט.בצד ימין- 12,11,10,וצד שמאל- 13.5,12.5,10.5,9.5, +קטנים יותר. הרופא שלי קצת לחוץ מהכמות. בינתיים הוא השאיר אותי על אמפולה אחת. אך הוא מפחד שיווצרו יותר מ-2 זקיקים גדולים ואז הוא לא יוכל להגיש אותי להזרעה ,כפי שקרה בטיפול הקודם(נוצרו לי 8 זקיקים כשמתוכם 5 בגודל של מעל 15 ס"מ. לא קיבלתי כוריגון בגלל גירוי יתר ,לא ניגשתי להזרעה ולבסוף התברר שגם לא בייצתי לבד ולקח לי יותר מחודשיים להפתר מכל הציסטות שיצאו להן..) מצד שני הוא מפחד להוריד לי את המינון של הזריקות, כדי שלא כל הזקיקים יפלו והטיפול יכשל.ביום ראשון אחזור שוב על בדיקות הדם והאולטראסנד ואז נראה .בינתיים צפוי לי שבוע של בדיקות דם ואולטראסנד יום יומיות.איך מסתדרים עם בדיקות דם יומיות ,כשאין כבר ורידים להוציא בהן דם וכל בדיקה כואבת מאד כמעט כמו כאב הזריקות?

בבוצי

New member
בנוסף

לגבי הטכנאית המקסימה - לא רק שהיא הגיעה במיוחד בשבילי למרפאה , התברר שהיא גרה קרוב אלי ,היא לקחה אותי מהבית והחזירה אותי בסיום הבדיקה לביתי. איזה כיף לפגוש אנשים מקסימים באמצע הדרך...

עמית@

New member
US לא תמיד מדייק- וכשיש

יותר זקיקים הם גם נוטים "להתחבא" אחד מאחורי השני. סטיות של עד 2 מ"מ הן הגיוניות. כל הכבוד לטכנאית

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אני מקווה שיבשילו 2-3 זקיקים יפים ואחד מהם יעשה אותך אמא. נועם ~שרק עכשיו התחברה מחדש לעולם האמיתי~

בבוצי

New member
המשך טיפול...

קודם כל תודה רבה לכולן על התמיכה, אתן פשוט מדהימות. חזרתי עכשיו מu.s ובדיקת דם . את תוצאות בדיקת הדם אני אקבל רק בצהריים, אבל תוצאות האולטראסנד מונחות לפני. גדלו לי 6 זקיקים. בצד ימין- 16,15.5,12.5. וצד שמאל- 18.5,17.5,15. עובי הרירית היא 10.5 מ"מ. האם על תוצאות אילו מקבלים כוריגון והזרעה או שמא המחזור מתבטל, כי יש עודף זקיקים? השחלה שלי גדלה ל-89*43 . האם זה יכול להשפיע על הטיפול?מה הסיכונים בכך (מעבר לכאבים, שאני חווה עכשיו). מקווה לגמור את הטיפול בהריון, כי אם לא אני נגשת ל-ivf. ואני ממש מפחדת מכך ואין לי כבר כוחות לכך.

בבוצי

New member
בדיקת דם

הגיעו תוצאות של בדיקת הדם. E2- 3739. P -4.2 .האם אני התחלתי ביוץ ? האם על תוצאות כאלו מקבלים כוריגון? או שמאוחר כבר ופיספסתי?

בבוצי

New member
מחר זה היום...

דיברתי עם הרופא שלי . אני הולכת להזריק עכשיו כוריגון. מחר זה היום... של ההזרעה. מקווה שזהו סוף הסיפור ואעבור מהר לפורום השכן... אך לא לבד- עם כולכן.תחזיקו לי אצבעות חזק ותתפללו בשבילי.

נועם@בת

New member
איזה יבול מבורך../images/Emo57.gif

זה בהחלט יבול עם סיכון להריון רב עוברי. נקווה שמכל הזקיקים האלה יווצר עובר אחד בריא שיהפוך אותך אמא. מחזיקה לך אצבעות
נועם

למעלה