מישהי יודעת כמה זמן אחרי נפילה על הראש קיימת סכנה לזעזוע מוח?
נ נורית של תום וניבי New member 13/5/06 #2 אומרים לא לתת לישון לפחות שעה אם לא שעתיים. למה? מה קרה? היו הקאות לאחר המכה?- זה מעיד על זעזוע מוח.
M minerali1 New member 13/5/06 #3 הוא הקיא אבל זה גם בגלל שכל היום הוא הקיא, כנראה גם חטף וירוס. הוא אכל אחר כך, ישן טוב בלילה. הוא נראה בסדר. בכל זאת כדאי לגשת לבדוק?
הוא הקיא אבל זה גם בגלל שכל היום הוא הקיא, כנראה גם חטף וירוס. הוא אכל אחר כך, ישן טוב בלילה. הוא נראה בסדר. בכל זאת כדאי לגשת לבדוק?
נ נורית של תום וניבי New member 13/5/06 #6 הייתי נגשת לבדוק את לא יכולה לדעת אם ההקאה היא מהמכה או מהוירוס, אז עדיף ללכת לבדוק בהקדם.
כ כרמיון New member 13/5/06 #7 אם הוא כבר ישן שנת לילה וקם ועכשיו נראה בסדר, הייתי יוצאת מנקודת הנחה שאין צורך לבדוק. אם בכל זאת הייתי דואגת, הייתי מזמינה רופא הביתה מ"ביקור רופא" בגלל שהיום שבת ואין מרפאה.
אם הוא כבר ישן שנת לילה וקם ועכשיו נראה בסדר, הייתי יוצאת מנקודת הנחה שאין צורך לבדוק. אם בכל זאת הייתי דואגת, הייתי מזמינה רופא הביתה מ"ביקור רופא" בגלל שהיום שבת ואין מרפאה.
מ מילי לי New member 13/5/06 #4 צריך להשגיח שיהיו ערים כמה שיותר ולראות את התפקוד שלהם...אם הכל כרגיל...ולהשגיח גם יום למחרת...
ה העילאי וAני New member 13/5/06 #8 בוקר טוב ממי, אם הוא הקיא תזמיני רופא...למרות שזה יכול להיות רק מהוירוס. הוא קיבל מכה חזקה, יש לו "סימן" בראש...נפיחות? אדום?
בוקר טוב ממי, אם הוא הקיא תזמיני רופא...למרות שזה יכול להיות רק מהוירוס. הוא קיבל מכה חזקה, יש לו "סימן" בראש...נפיחות? אדום?
M minerali1 New member 13/5/06 #9 אין לו סימן גם לא נפיחות, וגם לא מכה כל כך חזקה. מיד אחר כך הוא הקיא, גם הסבתות אומרות ללכת לבדוק, אבל הוא נראה בסדר...
אין לו סימן גם לא נפיחות, וגם לא מכה כל כך חזקה. מיד אחר כך הוא הקיא, גם הסבתות אומרות ללכת לבדוק, אבל הוא נראה בסדר...
ה העילאי וAני New member 13/5/06 #11 רק בגלל ההקאה (למרות שאני מאמינה ומקווה שהכל בסדר וזה בגלל הוירוס) תזמיני רופא לבית..כמה דקות בדיקה ותהיו יותר רגועים
רק בגלל ההקאה (למרות שאני מאמינה ומקווה שהכל בסדר וזה בגלל הוירוס) תזמיני רופא לבית..כמה דקות בדיקה ותהיו יותר רגועים