מישהי יודעת kaboodle

babytogo

New member
דבורה היא אלופת קדובל...

בזמן שכולנו נרשמנו ונטשנו את ספינת הקדובל היא המשיכה בכל הכח.

אני אלופה ולא ידעתי../images/Emo9.gif

קבודל הוא עוד זירה של נטוורקינג. לי הוא דווקא עובד יותר טוב מטוויטר או פייסבוק. קיבלתי משם כמה מכירות ואפילו פניות סיטונאיות אז מבחינתי הוא מצדיק את ההשקעה.

כן

אבל אי אפשר רק להעלות מוצרים בצורה פרסומית בוטה. אני מגיבה לדברים שאחרים עושים/מעלים, מתייחסת לדברים שלא קשורים ישירות אליי, כותבת בלוג ועוד. כך שלאט לאט צוברים מספיק חברים שמתעניינים במה שאני עושה. זה לוקח זמן. אם רק מעלים מוצרים כל הזמן אז בהחלט יכולים לחסום אותך.

מתי שאת רוצה

את יכולה להעלות מוצרים שלך וליצור מעין "תיקיות" עם פריטים לפי סיווגים. אפשר מוצרים שלך ואפשר גם או רק של אחרים. אבל לא הייתי שולחת כל יום הודעות לאנשים על מוצרים שלך, זה ייחשב ספאם. צריך להפעיל שיקול דעת והגיון ולראות מה המינון הנכון.

shelly47

New member
קבודל - אז ככה

נותן לך להשתעשע בהחלט עם תמונות ואינטראקציה עם אנשים, אבל הם חוסמים ביג טיים ואין עם מי לדבר, ביליב מי, כמה שיחות ניהלתי עם ההנהח שלהם אין עם מי לדבר שם וגם הבחורה האדמינית שלהם, שכתבה לאטסי סטורק מאמר על כך שהם היום הרבה יותר פתוחים אבל עדין מבקשים שלא להטריד (אז איך אפשר לצרף חברים?) והיו רוצים לראות הרבה מקהילת אטסי אצלם ואני במיילים שלה משום מה, לא ענתה כשכתבתי לה שיש לי ניסיון רע מאד איתם. הם חוסמים על כלום ואין עם מי לדבר, לאחרונה הבנתי שהם כבר לא חוסמים אלא מזהירים. לעומת זאת חברות שמשלמות להם, כנראה, רשאיות להעמיס הודעות זבל בלי להיחסם. זה בעיקרון מקדם מאד חברות מסחריות ותוך כדי ... "על הדרך" יוצרים פרטיים.

תודה!!! אז אני מבינה שבעיקרון כל אחת יכולה

להשתתף , אבל אני לא רואה שם אפשרות להרשם... צריך לשלוח להם מייל?

shelly47

New member
כל אחד יכול להצטרף בחרי סיסמא ושם

תהליך הרשמה רגיל מקושר למייל שלאט לאט יתמלא לך בזבל... :)) סתם בצחוקץץץ בתכתובות - יתמלא בתכתובות

glassarah

New member
הצטרפתי

ואני לא כ"כ מבינה מה אני עושה שם... אסור לי לפרסם שם מוצרים שלי, נכון?

shelly47

New member
זה לא שאסור לפרסם אלא יש לפעול על פי התבנית

התבנית הקבודלית תעלי תמונות ותתחילי לשחק בסטייל בורד ולשלב את הדברים שלך עם אחרים שסימנת שאהבת מותגים כמו ויקטוריה סיקרט וכד אל תעשי סטייל בורד שכולו שלך הם כתבו במאמר בסטורק שהם לא אוהבים את זה

למעלה