אני רק יודעת שהם עובדים עם קפואיםמישהי אולי מטופלת...
בנות יקרות מישהי אולי שמעה על המדיקל בראשון? ממליצות? ש אולי מישהי שמטופלת כרגע? אשמח לשמוע... תודה רבה על כל המילים החמות אין לכן מושג כמה זה מעודד....ההרגשה שאני לא לבד .. כשהתבשרנו בפעם הראשונה הרגשתי שחרב עליי עולמי...
....אני רק יודעת שהם עובדים עם קפואים
וזה אומר שהסיכויים בכל ניסיון לכניסה להריון ואחר כך להמשך הריון שיסתיים בלידה מוצלחת הם קטנים יותר. לכן לפי דעתי מומלץ ללכת על אחד המסלולים שעובדים עם טריים. יש על זה הרבה דיונים כאן בפורום את יכולה לדפדף אחורה ולראות.
.......
כןשמעתי שזה עם קפואים.... יש מישהי שכרגע מטופלת שם? אשמח לשמוע....
אני חושבת שבמסלול קייב...
אני יודעת שאצלהם לא צריך ליסוע לחול הכל נעשה כאן בארץ.... לכן אני מעדעפה...זה נעשה בעוד מקום?
אחוזי הצלחה..?אני חושבת שבמסלול קייב
אני חושבת שבמסלול קייב אותו מנהלים כפי שאני יודעת רופאים מאסותא (משיח , דור , לברן ואולי יש עוד לא יודעת) אחד המסלולים שהם מציעים זה מסלול של הבאת עוברים טריים לכאן באינקובטור
אחוזי הצלחה לעוברים טריים הם..אחוזי הצלחה..?
סליחה על הבורות אבל מה אחוז ההצלחה אם העוברים טריים כי הבנתי קפואים זה 27?
גם אני ממליצה לך ללכת על טרייםאחוזי הצלחה לעוברים טריים הם..
אחוזי הצלחה לעוברים טריים הם 50% לעומת 28.8% לעוברים קפואים. אני מצרף לך קישור למחקר שבוצע ע"י ה- CDC שהוא מכון בלתי תלוי של משרד הבריאות של ארה"ב. ע"פ טבלה מס' 39 ניתן לראות את אחוזי ההצלחה ללדת תינוק בריא והשווה של אחוזי הצלחה בין IVF לתרומת ביציות. גודל המדגם הוא על בסביבות 14,000 מחזורי תרומה שבוצעו בארה"ב בשנת 2002. הדוח פורסם בינואר 2005.
קייבאני חושבת שבמסלול קייב
אני חושבת שבמסלול קייב אותו מנהלים כפי שאני יודעת רופאים מאסותא (משיח , דור , לברן ואולי יש עוד לא יודעת) אחד המסלולים שהם מציעים זה מסלול של הבאת עוברים טריים לכאן באינקובטור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.