מישהי אולי יודעת...?

מישהי אולי יודעת...?

אני אמורה להתחיל החודש טיפול במנוגון ו-IUI. אתמול כשבאתי לרופא שלי עם תוצאות הבדיקות סוכם שאגיע בחמשת הימים הראשונים למחזור (שאמור להתחיל שבוע הבא) לקבלת מרשם והתחלת טיפול. עכשיו, במסגרת התחרות שהגוף שלי עושה עם עצמו על המחזור הקצר ביותר, יש לי תחושה שהמחזור יתחיל היום. כלומא נניח שהיום זה היום הראשון, מחר, היום השני - שישי, מחרתיים, היום השלישי - שבת, היום הרביעי - ערב כיפור, היום החמישי - כיפור, והכי מוקדם שאגיע זה ביום שלישי, שהוא היום השישי (ובו, כאילו כדי להשלים את העניין, הרופא שלי כמובן לא עובד - אבל אולי אצליח להתארגן עם רופא אחר). מה בדיוק אני אמורה לעשות? אפשר להתחיל להזריק ביום השישי? אינטואיטיבית נראה לי שלא נורא, אבל מה אני יודעת. תודה לכל מי שבדל תשובה בידה...

סוכריונת מתוקה

תראי, כיון שהמחזור שלך קצר גם ככה, מה שאומר שאת מבייצת מוקדם, לא נראה לי שכדאי לדחות ליום השישי (הגוף כבר יעבוד, הורמונים יופרשו עצמאית מבלוטת יותרת המוח ויעילות המנוגון תרד...). אני ממליצה לא לדחות, וגם יש לי מנוגון בבית שנשאר מהטיפול הקודם. אם אני יכולה לעזור בזה שתתחילי להזריק קודם. אם בזכות קשרייך בבית החולים, תצליחי לקבל ממנו הוראות כמה מנוגון להזריק, ותקבלי אוקיי לטיפול, אז אולי אוכל לפתור לך את בעיית המנוגון. בקיצור, את יודעת איך להשיגני, אם את צריכה משהו. בהצלחה, ואני מקווה שזה הטיפול המנצח בשביל אחות ליונצ'י

תודה, יקרה שלי

אבל: 1. הביוץ שלי דוקא מאוחר - זה השלב הלוטאלי שמפספס אצלי בגדול
2. יש לי את הפלאפון של הרופא שלי אבל זה עוד מהסיבוב הקודם ולא ממש נעים לי להתקשר
אולי אני אתגבר על ה"לא נעים" בשביל לא להפסיד את החודש, אה? 3. מישהי יודעת אם באיכילוב עובדים מחר (כל הכבוד לי שבתור עובדת ביה"ח אני לא יודעת).

יקירתי, עם או בלי קשר למועד הביוץ

עדיין אני חושבת שהיום השישי זה מאוחר (ההמלצה היא מהיום השלישי לחמישי) ובכל אופן הייתי מנסה להשיג מישהו עד יום ראשון, ואולי בכלל המחזור עוד יפתיע ויגיע ביום אחרי... בכל אופן אם את זקוקה למשהו, צרי איתי קשר.
+

תודה תודה תודה

כמו שכתבתי למטה, הגעתי למרפאה, ולא רק שהיא היתה פתוחה אלא שגם הרופא שלי היה שם
יש לי מרשמים והוראות והכל. מתחילים ביום כיפור

בהצלחה ענקית יקירתי

ואם השלב הלוטאלי קצר, שווה אחרי ההזרעה לקחת אולי איזה תמיכה, שדברים לא יתפספסו בגלל זה. אוהבת, ומחכה לשמוע כבר בשורות נהדרות
.

פעם קודמת הכוריגון תמך יופי

נראה איך יתפתח. בינתיים אני בלבטים אם ללכת גם להמטולוג לבירור קרישיות, אחרי הטרומבוזה שהיתה לי לפני חודש ברגל. פתאום עלה בדעתי שזה יכול לעזור גם.

הוביטית

New member
תשובות אין לי אבל שיהיה ../images/Emo50.gif

ביצירת אחות לא פחות מדהימה מהאח הגדול

neta2

New member
לדעתי כדאי ורצוי שתתחילי

להזריק קודם. נשמע לי מעט ריסקי להתחיל ביום השישי. אם את צריכה מישו שיזריק לך רק תגידי
ובהצלחה, אנחנו רוצים סוכרים הריונית, ככ זה הכי טעים

את פשוט מקסימה ../images/Emo9.gif

הענין הוא שזה טיפול ראשון ואולי עוד יותר ריסקי להתחיל להזריק בלי הוראה מפורשת מרופא וכשהפעם האחרונה שעשו לי US היתה לפני שנה...?

babywishing

New member
היי סוכריה

גם המחזור שלי קצר ביותר בקושי יום וחצי של דימום ממשי (סליחה על התיאור). והרופא שלי תמיד נתן לי להתחיל הורמונים ביום החמישי. אם אני לא טועה, אני זוכרת שקראתי משהו על כך שהיום האחרון להתחיל את ההורמונים הוא היום החמישי למחזור (וסליחה אם אני טועה) אני לא בבית עכשיו, אבל נראה לי שכתוב במדריך לפריון משהו על הורמונים וימי מחזור. אם אין לך אני אבדוק כשאגיע. בהצלחה, שהטיפול הזה יהיה הטיפול המנצח

במחזור קצר התכוונתי

שמהיום הראשון של הוסת עד ליום הראשון של הוסת הבאה עוברים כ-22-23 ימים
בסופו של דבר הגעתי היום למרפאה והיא היתה פתוחה - קיבלתי מרשמים ואני מאושרת! מתחילים להזריק ביום כיפור.. נכון שהיא תצא צדיקה?

חן123

New member
צוקי!

לא ידעתי שחזרת לטיפולים. אין לי ממש מה לתרום לך כי לא עברתי אף אחד מהנ"ל אבל מאחלת לך הרבה בהצלחה, ושבעוד חודש יתחיל לצמוח ברחמך הגמד השני... חוץ מיזה-אין לך צ'אנס לתפוס את הרופא בראשון בבוקר? אצלינו עובדים בערב כיפור...

תן מתוקה שלי - תפסתי אותו כבר ../images/Emo13.gif

ויש לי גם מרשמים וגם מנוגון בזכות חברה יקרה מפה
אני בהיי טוטאלי.

חן123

New member
יופי! (מה הוא אמר?)

אני מאחלת לך המון הצלחה. אני אעקוב אחריך כאן, בנושא זה. חן

למעלה