מישהו

dani878

New member
מישהו

יכול לרענן את זיכרוני? בכבשן הנשמה, במבחן של רייסטלין, איזה עסקה בדיוק הוא עשה עם פיסט? רייסט נתן לו את הנשמה שלו? מה חלקו של פיסט בעסקה בכלל? העור הזהוב והבריאות ההרוסה הם בגלל פיסט או בגלל שדקרו אותו עם רעל או משהו כזה?

RoCKeR121

New member
../images/Emo58.gifלכבשן הנשמה פה ומעלי

אחי בד"כ כותבים אזהרה לפני שמפרסמים רמזים מספר בפורום לתשובות: 1.עסקת חליפין, זה סוג העסקאות הנפוץ ביותר אני חושב שגם העתיק ביותר(אני סתם יורד עליך אין צורך להגיב לזה) אמממממ העסקה היתה עוצמה תמורת כוח חיים 2.כן 3.חלקו המקורי היה לעזור לרייסט לעבור את המבחן אבל אחרי כל ההשקעה פיסט לא רצה לוותר עליו, כי איתו הוא השיג שוב דריסת רגל במישור החומרי בהמשך רייסטלין סחט אותו ולקח ממנו יותר ידע בזמן שפיסט השאיר אותו חי 4.המראה של רייסט הוא בגלל השריון שהוא בנה לעצמו נגד האלפים האפלים, שריון שנחשף לכדור אש וקיבל את הצבע...הבריאות הלקויה היא תוצאה מכך שפיסטי לקח ממנו כוח חיים כדי להמשיך להתקיים במישור שלו

dani878

New member
מצטער אני חדש ../images/Emo58.gif

תודה, ועוד כמה שאלות- 2. במה מתבטא זה שהוא נתן לו את הנשמה? זה אומר שפיסט עכשיו שולט ברייסט? אז איך הוא איפשר לרייסט לחזור בזמן כדי להרוג אותו? 4. רייסט בנה לעצמו שריון? השריון לא אמור להיעלם אחרי כמה זמן? השריון הזה הגן עליו בעתיד מקסמים אחרים?

someboddy

New member
תשובות../images/Emo58.gif

רייסטלין בגד בפיסטנדנטילוס והצליח להשתחרר ממנו. זה עלה לו ביוקר, אבל הוא הצליח לשחרר את הנשמה שלו, כך שפיסטנדנטילוס לא שולט בו. השריון נעלם אחרי המבחן.

dani878

New member
תודה גם לך

מסופר איך ומתי הוא השתחרר ממנו? (באיזה ספר?) ובמה זה עלה לו? משום מה אני לא זוכר את כל זה... ואיך הוא בגד בו? מה הוא היה אמור לעשות שהוא לא עשה?

someboddy

New member
הכל כתוב בכבשן הנשמה../images/Emo58.gif

רייסטלין השתמש בכח שקיבל מפיסטנדנטילוס בשביל לתקוף את פיסטנדנטילוס כשהוא רצה לממש את העיסקה ולקחת לרייסטלין את הנשמה. בתור נקמה פיסטנדנטילוס הטיל כישוף על רייסטלין והרס לו את הבריאות(שגם ככה לא הייתה במצב טוב במיוחד).

dani878

New member
אה עכשיו נזכרתי...

אז למה בעצם פיסט המשיך לעזור לרייסטלין (ברשומות)?

someboddy

New member
פשוט מאוד

רייסטלין החביא את זהותו האמיתית כשהוא חזר לעבר, ולכן פיסטנדנטילוס לא זיהה אותו. פיסטנדנטילוס של העבר לא יודע את מה שפיסטנדנטילוס של ההווה יודע.

RoCKeR121

New member
אתה קצת טועה פה וכתבתי לך תגובה

ממש מפורטת אתמול, אבל אני רואה שתפוז זונות והיא לא כאן ואין לי כוח לכתוב משהו באורך כזה פה...

someboddy

New member
טוב, קראתי את הספר מזמן

אני לא זוכר בדיוק מה היה שם. רק באופן כללי.

La Gamba

New member
זה בין הספויילרים היחידים בכבשן

שמשפיעים על כל סדרת הרומח. זה חתיכת ספויילר

RoCKeR121

New member
תפוזונע

כתבי לך תשובה מפורטת אבל היא נמחקה ככה שתאלץ לחכות

למעלה