מישהו?...

מיכל75

New member
מישהו?...

קראתי פה חלק מההודעות, ואני מקווה שאולי מישהו יוכל לעזור גם לי. אני ממש בדיכאון בחודשיים האחרונים, ואני נורא אומללה ואני לא מצליחה לצאת מזה. הכל התחיל פחות או יותר כשהתגייסתי, ופשוט אני בדיכאון.

~דויד~

New member
האם את יודעת מדוע את אומללה?

מה גרם לך להיות בדכאון מהזמן שגויסת?

מיכל75

New member
לדויד

בהתחלה הייתי בקורס, ועזבתי בגלל בריאות. עכשיו אני פקידה מטומטמת. אין לי מושג לאן נעלמה לי כל השמחת חיים שהייתה לי בתיכון...

rubber duck

New member
מי אמר שאת ........

מי קבע שאת מטומטמת ??? לי זה לא נראה נראה לי שיש אולי אנשים שרואים אותך כך ופה השאלה הגדולה ? מה את חושבת על עצמך
האם יכול להיות שאת חכמה ? האם יכול להיות שאת מוכשרת ? האם יכול להיות שאת עושה עבודה נהדרת ? לא רק יכול להיות אלא סביר להניח
אלא שרוב האנשים לא מבחינים בדברים הטובים אלא בשליליים כשמישהו עושה עבודה טובה רוב האנשים לא ישימו לב לכך לעומת זאת כשמישהו שוגה שגיאה מאד קטנה רוב האנשים שמים לב לזה ומעירים על כך נסי לשים לב לדברים הטובים שאת עושה
פתאום תראי שאת כישרונית וטובה ועושה את תפקידךף שאינו פשוט בצורה מעולה שרון

~דויד~

New member
אני מבין, מתוקה

דבר ראשון, זיכרי שאנחנו כאן בשבילך. כל מה שתרצי לספר, הרגישי בטוחה. אני רק יכול לומר לך, כי בכל מצב שבו את נמצאת, ניתן לראות אותו כחיובי או כשלילי. אם תבחרי לראות את החיובי בכל דבר, מצבך ישתפר. לא כל פקידה היא "מטומטמת". להיפך, אני בטוח כי כל פקידה תורמת באיזושהיא צורה. האם דיברת עם מפקדיך בצבא על כך? שלך, דויד

גיל גיל

New member
למה החלטת שהתפקיד

שלך הופך אותך למטומטמת? התפקיד שלך הוא מה שאת עושה ממנו! את מה שאת! לא מה שאומרת הגדרת התפקיד שלך! את יכולה לבנות את עצמך, להראות שאת יותר מ"פקידה"... את מיכל! את מי שאת, ולא מה שאומרים לך להיות! שמחת החיים? היא שם... רק צריך לנקות ממנה את האבק...

טיפ

לפעמים אני בעצמי לא ממוקד על מה שקורה לי, ולאן אני הולך, ואם זה נכון, ומה אני עושה, ואני רוצה את זה? ולמה? ואיך? ואז למה אני ממשיך? ולפעמים אפילו רגשות ומחשבות שאין להן בדיוק מילים מוגדרות.. זה מהותי ביותר בזמנים כאלה פשוט.. מה שנקרא.. לשפוך הכל.. ואולי מהמקום הזה לקבל פרפקטיבה אחרת.. מבחוץ.. מאדם אחר, ממך עצמך.. אבל מבחוץ.. אז, מעבר לזה שלא בדיוק נפתחת.. וזה לא בשבילי, אני מציע לך.. פשוט.. לשפוך הכל.. וכאן, זה רעיון בכלל לא רע.. מה עובר עליך? מה קרה? מה השתנה? מה היה? מה יש? מה לא עובד לך? שימי הכל.. אני מחכה לתשובה

NasTy GirL

New member
למה את אומללה?

אולי זה בגלל שציפית ליותר ממה שקיבלת? יכול להיות? בכל מקרה...תעבדי על עצמך... אני יודעת מה זה להיות אומלל-זה נורא...לא מאחלת את זה לאף אחד!!
@
@
לירי
@
@

soulbird

New member
אממ אני הייתי מציעה לך ללכת

ללכת לקבל יעוץ ישנה תחנות של הפוך על הפוך מרכזי ייעוץ לנוער אם את רוצה יש לי טלפונים. תוכלי לדבר שם עם מתנדבים

שבילים

New member
לפני כמה דקות...

דיברתי בטלפון עם אחותי, שהתגייסה ממש עכשיו והיא בקורס, גם כן משהו של פקידות. אז צחקתי ואמרתי לה: את לומדת איך מכינים תה וקפה? עכשיו אני קוראת את מה שאת כותבת והמצפון קצת מציק לי. גם ככה היא לא ממש מרוצה מהצבא וממה שהיא הולכת לעשות. אז אני עוד מוסיפה עם ההערות הציניות שלי.... מה לעשות, יש לי דעות מאוד מסויימות על הצבא. והרי ידוע שההגיון כבר מזמן קיבל פטור מהצבא. גם הוא לא התאים למסגרת הזאת ולכן יצא על 21. אבל בעיקרון, אם את משרתת ביחידה פתוחה ויוצאת הביתה כל יום, אפשר גם אפשר להנות גם מדברים אחרים שלא קשורים לצבא ושעושים לך טוב על הנשמה. ואם לא, אז גם בסופי שבוע אפשר להנות ולבלות. ואפשר גם בכלל לא להתייחס לדברים שכתבתי כאן על הצבא ולנסות בכל זאת לראות את הדברים החיוביים גם אם הם קטנים ולא ממש מורגשים לפעמים.

למעלה