מישהו?

ליטול B

New member
מכירים..../images/Emo46.gif

אבל בשביל זה לפתוח הודעה חדשה?!
מה מקודם אמרנו לך?!

ליטול B

New member
אוףףףף...

לא לפתוח הודעות חדשות סתם.. תרשמי נצל"ש באיזה שרשור ותכתבי מה שאת רוצה!!!

ליטול B

New member
דחוףףף תמונה.....

תשימו לה תמונה של איך לדעת לשרשר!! שובל בלי להעליב תלמדי לשרשר טוב חבל לפתוח הודעות סתם... אם ישימו פה תמונה של איך לדעת לשרשר תקראי טוב טוב עד שתביני בסדר?!

ליטול B

New member
אז תשאלי חמודה!!../images/Emo13.gif

אנחנו נעזור לך אבל אל תפתחי הודעות סתם בסדר?! במיוחד אם זה לא על קלי

xtina 4 ever

New member
על פי מה שידוע לי../images/Emo132.gif

זה פורום קלי קלארקסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה לפתוח הודעה חדשה על נושא שלא קשור לפורום?!?!

SweetOrSexy

New member
אני אסביר לך ../images/Emo26.gif

נצל"ש [נ"ש] - את מנצלת שירשור שגם הוא בנושא OFF. לפעמים המנהלים משרשרים את ההודעות הזרוקות בפורום לשירשור אחד גדול שנקרא OFF ובו את יכולה לשרשר כל מה שאת רוצה. ואך ורק אם זה בנושא קלי לפתוח הודעה חדשה, ואם עדין לא הגיבו לה, אז רק להודעה הזו את מגיבה הודעה בתקווה שהודעה זו תקפוץ למעלה, ואל דאגה, יגיבו לך.

אני חושב

ת שהסברנו לך כבר די הרבה פעמים מה זה שירשור, ואיך מתנהל פורום. אז אני רושמת כאן שוב (הודעה שכבר רשמתי לך) הסבר שלדעתי הוא לא כזה מסובך... "הממ. פירוש המילה שירשור הוא הוספת תגובה להועה קיימת או יצירת הודעה חדשה. אלירן התכוון לזה שההודעה שלך לא הייתה במקום. זאת אומרת- כמו שבטח שמת לב זה פורום קלי קלארקסון, והאנשים שכאן מעריצים אותה. אם היית רוצה בכל זאת לרשום את זה (למרות שזה די מיותר לדעתי), הייתי מגיבה להודעה קיימת בנושא. למשל- בשירשורי שנה טובה - היית רושמת משהו כמו: שנה טובה אמן ואמן בלבלבלה והלוואי שנזכה למפגש מעריצים, משהו כזה... זהו ניצלו"ש= ניצול שירשור. כלומר הוספת הודעת שלא ממש קשורה לנושא ההודעה הראשית. נראה לי שהתמונה של אומנות השירשור תעזור לך... אני רואה שנרשמת רק היום לתפוז! כנראה שבגלל זה הבורות!!!" תשדלי לקרוא את זה 5 פעמים, להתבונן בתמונה ולבהות בה, עד שתביני! מכאן נובע => אנא הפנימי את מהות השירשור. אם |זה| לא מובן רשמו לך לפני עוד הסבר.
מראש.

זה מעליב

אז לא הבנתי מה זה שרשור מה אתם עצבנים ממש אבל ממש לא כיף להיות בפורום הזה ואני מרחמת על כל מי שנכנס לפורום הזה כולל אותי ולכן כולם יכולים ללכת לעזעזל!!!!!!!!!!!!!!

ליטול B

New member
סליחה../images/Emo140.gif

אבל את חוזרת על אותו דבר מלא פעמים שזה מעצבן לא התכוונו להעליב!!

סליחה...

אני לא התכוונתי להעליב... וכמו שליטל אמרה זה באמת נורא מעצבן שכותבים אותו הדבר המונמון פעמים, מסבירים וטורחים ואת לא מבינה! אבל באמת שלא התכוונתי להעליב ולפגוע! *מתביישת* סולחת?

אני יודעת..

ניצול שירשור=נצ"לש אם מישהו רואה את ההודעה והיא לא נכונה מוזמן לתקן אותה.... שובלוש אי שם בצפון.....

למעלה