מישהו

mr. hanter

New member
מישהו

מישהו פה חוץ ממני חושב שג´וליה רוברטס היא לא כל-כך יפה אני פשוט לא מבין מה עשו ממנה מין סמל מין. היא אמנם שחקנית מצוינת אבל באמת יש נשים יותר יפות ממנה.

אני!

גם אני אומרת שג´וליה רוברטס לא יפה... היא שחקנית מצוינת שרוב הסרטים שאני אוהבת היא מופיעה בהם...אבל לא בגלל שאני אוהבת אותה. השחקנית הכי יפה לדעתי [לא חתיכה] היא רנה זלווגר. גם שחקנית טובה וגם חמודה. חלום בהקיץ

רנה זלווגר??? יפה?!

ממתי? הבחורה דומה לסופגניה או משהו! (בפנים, אני מתכוונת) רנה זלווגר היא ממש ממש ממש ממש לא יפה. בסרט אולי איפרו אותה ככה שהיא תיראה נורמלית אולי אפילו נורמלית לכיוון יפה אבל אם תראו אתה בראיונות, בתמונות ו... בכלל- האשה הזאת ממש מממש ממש לא יפה.

חזיר בר

New member
כן ירון,אני מסכים איתך

ואני אומר לך עוד משהו,סמל מין זה עניין של בחירה שיווקית,למראה אין שום קשר לזה.

אני חושבת שהיא חמודה

אבל היא באמת לא כזאת יפה... אבל מה שכן- היא אחלה שחקנית ואני אישית אוהבת אותה מאוד.

דווקא...

רנה זלווגר בשביל להתקבל לסרט היא השמינה בטירוף!!! ואם הייתם רואים את התמונה שלה בפנאי פלוס שעשו על הסרט "יומנה של בריג´יט ג´ונס" הייתם חושבים שזאת נערת השבוע מפלייבוי...סתם!! אבל לדעתי היא מאוד חמודה ויפה...אבל לא חתיכה...זאת אומרת שאין לה גוף פצצה. חלום בהקיץ

גם אני

חושבת כך אבל בנוסף לזה שהיא לא נראית משהו משהו השיגעון של ההצלחה עלה לה לראש ראיתם איך שהיא צורחת וצווחת כשהיא זוכה בפרס שהיא זכתה בו כבר מליון פעמים?!?

למעלה