מישהו

aporulez

New member
מישהו

יכול לומר לי או רמזים או מה הסיסמה למחשב בבריחה מהמחסן? תודה....

אימאית

New member
../images/Emo70.gifעצה טובה נתת לו... רק מה....

נניסית פעם לחפש בפורום הזה
לי אישית החיפוש פה לא עובד... הנה דוגמא, ההודעה שלך הייתה אמורה להופיע בחיפוש עם המילה "שרשור"... מסתבר שלא....

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifבכלליות החיפוש

של תפוז עושה המון פאשלות...

אימאית

New member
../images/Emo41.gif אם ככה, לא היה רצוי....

לפחות להעלות לטאגליינס פתרונות שמעלים פה אנשים
הרי לפי בקשתך אנשים רשמו WALKTHROUGH/SPOILER אולם אלו נדחקו למעמקי הפורום וחבל

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifקודם כל הייתי מעדיפה שלא

תתנפל עלי, ואם היו קצת קוראים יותר טוב היו רואים שביקשתי שישלחו למייל או במסר. העניין הוא שאני חיילת ואני לא 24 ליד המחשב, יש פה המון הודעות והמון פתרונות שמתפרסמים. כשאני נכנסת לפורום אין לי תמיד זמן לעבור על כללל ההודעות, ולא תמיד אני יכולה לראות את כל הפתרונות. במאמרים יש כבר מספר פתרונות למשקים מסויימים והרעיון הוא להוסיף עוד. אז עם קצת התחשבות בי ובכך שאני מנסה להבין אתכם ומה שאתם רוצים (וכמובן לתת לכם את זה) אני מאוד אשמח אם אותם אנשים שכתבו את הפתרונות ישלחו לי אותם במסרים. המשך יום נעים
.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifמתנצלת, נכתב בלשון זכר

אבל הכוונה לנקבה

אימאית

New member
ראשית...

חבל שאת מרגישה מותקפת...ביקורת בונה לטעמי הכרחית לצמיחת הפורום. וגם אם את לא פה 24 שעות, הרי אנחנו רשמנו בכותרת של ההודעה "פתרון" או walkthrough" וכדומה, כך שלא צריך לפשפש בכל הודעות הפורום כפי שציינת, וחסכנו לך עבודה... ולסיום, אני אישית שלחתי לך פתרון של משחק למייל, שמשום מה לא צורף למאמרים... לא חושבת שיש מה להוסיף בנושא.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאחרי שלוש שעות של חיפושים וכו'

טאגליינס + מאמרים התעדכנו... להבא אני אשמח אם על כל פיתרון שמתפרסם בפורום פשוט תשלחו לי במסר את הלינק... תהנו

אימאית

New member
ואחרי חיפוש של המייל שאמרת ששלחת...

מצאתי אותו ב... SPAM ?!?
אני אטפל במה שביקשת, ואשלח לך שוב. ו... תודה על המאמץ

When Pigs Fly

New member
אה וזה בהשערה שדיברת על בריחה

מהמוסך, כי לא ראיתי בריחה מהמחסן..

למעלה