מישהו .... יכול לשים את ההופעות הקרובות של מוניקה?
M MiStEr G u I t A r New member 10/5/03 #2 לא נראה לי .... ../images/Emo168.gif שהן כל כך ידועות.... אבל יכול להיות שיש חלק בלוח אירועים
M MiStEr G u I t A r New member 10/5/03 #3 לשם שינוי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif כולן מופיעות בלוח אירועים את מוזמנת להגיב כאן בקשר לזה
לשם שינוי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif כולן מופיעות בלוח אירועים את מוזמנת להגיב כאן בקשר לזה
R Rain Star New member 10/5/03 #5 2 דברים....(אחד חשוב!) ../images/Emo41.gif טוב אז הראשוןזה שמוניקה מופיעים עשרים דקות ממני ואני לא הולך....חרא!! השני....מישהו רוצה הקלטה ב MP3 של ההופעה שתשודר ברדיו 102? אם כן תגידו לי מראש....
2 דברים....(אחד חשוב!) ../images/Emo41.gif טוב אז הראשוןזה שמוניקה מופיעים עשרים דקות ממני ואני לא הולך....חרא!! השני....מישהו רוצה הקלטה ב MP3 של ההופעה שתשודר ברדיו 102? אם כן תגידו לי מראש....
M MiStEr G u I t A r New member 10/5/03 #6 אני אשמח כמובן../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif תגידו, מתי שנטיפי??
M MiStEr G u I t A r New member 11/5/03 #13 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo168.gif ששששששששששששששששששששיייייייייייייייייייטטטטט יש לנו שגיאסטיבל
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo168.gif ששששששששששששששששששששיייייייייייייייייייטטטטט יש לנו שגיאסטיבל