מישהו..

whatever4

New member
מישהו..

מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק בודהיזם? אני יודעת את הבסיס אבל רציתי לדעת קצת יותר לעומק.... i'm so ugly that's o.k coz so are you broke our mirrors

Stillwater

New member
ממממ..

בודהיזים זה למעשה דת כמו היהדות, נצרות והאיסלם רק שהיא שונה מהם בכמה דברים כמו למשל: הבודהיזים כשמם מאמינים בבודהה ובשונה משאר הדתות הנ"ל אין להם קשר לתנ"ך. בודהה היה למעשה נזיר באחת מארצות המזרח הרחוק (לא זוכרת בדיוק היכן) והוא הטיף למאמינים שלו בכל המזרח הרחוק והוא הפךלקדוש שלהם. תורת הבודהיזים מדברת על טהרת הנפש והגוף, שלווה ורגוע מה שנקרא "נירוונה". תראה, הכי פשוט ובטוח זה פשוט לחפש באינטרנט אתרים או אפילו פורומים על בודהיזים ושמה תמצא את כל התשובות.

Runaway Train

New member
ממה שקראתי ואני זוכרת

"מטרתם של כ-ל הבודהיסטים היא להגיע לנירוונה"... (בריטניקה לנוער) מה שמזכיר לי שהמורה שלי לספורט היא בודהיסטית (למרות שהיא אפעם לא אמרה) אבל יש לה את הקרחת הזו..והיא גם שחומה עם משקפיים..חחח כ"כ דומה להם שזה מפחיד. והיא כל הזמן מדברת על רוג,שקט שלווה,אהבה שמחההה בלה בלה בלה,בנאדם מאושר כזה לא ראיתי בחיים שלי כזו מעצבנת צריך להשמיד אותה

made in china

New member
קרחת?!../images/Emo5.gif

יותר מפחיד מהאישה-סבתא עם הזקן שמסתובבת באיזור של הבציפר שלי חשבתי שיותר מפחיד מזה אין

ב נ נ י

New member
לפי מה שאני הבנתי...

אז זה באמת בא מהמזרח איפשהו מהודו ככה..... ואם קורט היה בודהיסט זכותו כמו שזכותו של כל אדם להאמין במשהו! ועוד משהו שהבנתי (לא בדוק אבל) שאצל הבודהיסטים אין ה'...הם מאמינים שיש להם את הבודהה שמגן עליהם ומביא מזל! אגב, בדיזינגוף סנטר יש חנות כזאת נורא רוחנית ומוחרים שם בודהה...מה זה חמודים... בקיצור התחלתי לשאול את המוכר שאלות על בודהה ועל בודהיזם אז הוא ניסה להסביר לי נתן דוגמאות...בקיצור רוצים לדעת? לכו אליו!!

the sofa city

New member
כן!!! היא התחילה פעם לצעוק על כמה

ילדות סתם בלי שום סיבה... זה היה מבהיל... אבל התגברנו!

Runaway Train

New member
חחח...היא צבטה לאיזה מישהי בתחת

חחח..לי לא קרה כלום איתה אבל אם היא תעשה לי משהו אני יחזיר לה,היא זקנה בת 80 למה שיהיה בעיה ,אני חושבת...:)

made in china

New member
יייייאפפפ!!!

פפפחחחח היא אלילה , לא? ואיך אפשר להתדרדר למצב כזה?

the sofa city

New member
תמיד היו מספרים לי סיפורים עליה

ואף פעם לא ראיתי אותה, אבל שראיתי אותה מייד זיהיתי... ואי היא מפחידה...!

למעלה